nlc.hu
Szabadidő

Nagyvonalú CEO

Nagyvonalú főnök: bárhová elutazhatnak első osztályon ennek a cégnek a dolgozói

És a repjegy még nem minden...

A Spanx alakformáló cég alapítója, Sara Blakely igazán úttörő szellemű főnök: szinte a semmiből építette fel mára 20 millió dollárt érő cégét, amely fejlődésének legújabb mérföldkövét nem mindennapi módon hálálta meg alkalmazottai számára.

Sara ünnepi beszéde közben egy földgömböt forgat, és azt kérdezi: „Miért forgatok földgömböt?” Eztán bejelenti, hogy minden alkalmazottnak vásárolt két első osztályú jegyet a világ bármely pontjára. De ez még nem minden, folytatja Blakely: „Tudod, ha kirándulsz valahol, érdemes elmenned egy igazán jó vacsorára vagy egy igazán szép szállodába.” A nagylelkű főnök ezután mindenkinek elmondja, hogy kap 10 ezer dollárt az utazásra.

repülőtér

Fotó: Pixabay

Nem csoda, hogy a szerencsés alkalmazottak közül mindenki ujjongásban és könnyekben tör ki. „Ez egy érzelmes bejelentés volt, tele boldog könnyekkel, elismerve, meddig jutottunk – írja az Instagramon. – Nagyon szeretném, ha minden alkalmazott a maga módján ünnepelné ezt a pillanatot, és olyan emléket hozna létre, amely egy életen át megmarad.”

Arra a kérdésre, hogy hova szeretnének eljutni életük útján, néhány alkalmazott már tudta a választ. Egy nő az ajándékot arra használná fel, hogy nászútját Bora Borán töltse, egy másik alkalmazott pedig Svédországba szeretne utazni.

(via)

Inspiráló vezető

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top