nlc.hu
Szabadidő

Oroszlánhoz mászott be a nő a bronxi állatkertben

Micsoda nő: bemászott az oroszlánhoz, csókokat küldött és pénzt dobált neki

Pusztán annyi volt a mázlija, hogy kerítésen túl van egy árok, ami közte és a vadállat közt volt, és hogy az oroszlánt egyáltalán nem érdekelte a showműsor.

Furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi a bronxi állatkert látogatói múlt héten, mikor is egy színesen öltözött hölgy fogta magát, átlépett oroszlánok kifutójának kerítésén, és közel ment az állathoz. A jelenetet a párja vette fel, és több amerikai híradó is közölte később. 

Oroszlán a bronxi állatkertben

Oroszlán a bronxi állatkertben / Fotó: Unsplash

A felvételen azt látni, hogy nő dollárbankókat szór szét, rózsát „ad” az oroszlánnak, és közli vele, hogy „imádlak, visszatértem hozzád, eljöttem érted”.

Az állatkert dolgozói észrevették a jelenetet, de mire odaértek, a nő és férje köddé váltak. Hozzá kell tenni: nem most fordult elő először, hogy Maya Autry közel ment a ragadozóhoz, 2019-ben pénzszórás és látványos ruha nélkül megcsinálta ugyanezt, akkor pénzbírságot kapott. Csak az ároknak köszönheti, hogy nem járt úgy, mint év elején egy németországi állatkertben egy oroszlán gondozója, akire rátámadt az állat.

A régi és az új bronxi manőver is látható az alábbi videóban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top