nlc.hu
Szabadidő

Elnézte a naptárt, rossz esküvőre ült be

Óriási baklövést követett el egy vendég az esküvőn

Egy apró figyelmetlenség miatt borzasztóan kínos helyzetbe került az esküvőre érkező vendég.
Templomi esküvőn oltárhoz kísérik a menyasszonyt

Taylor Zebracki az egyik szombaton szépen felöltözött, mert hivatalos volt a barátai esküvőjére. A nő – aki egyébként egy nashville-i énekesnő – megérkezett a helyszínre három órakor, ahogy a meghívóban is állt. Ám nagyon üres volt minden, nem értette, hol vannak az emberek.

Olyan érzése volt, mintha rossz helyen lenne, de megkérdezte az esküvő koordinátorát, aki azt mondta, hogy négykor kezdődik a ceremónia. Taylor ezután nyugodtan helyet foglalt, és várt, hogy a többiek is megérkezzenek. Jöttek is az emberek, de egyre kellemetlenebbül érezte magát, mert senkit sem ismert.

Ott ültem, és jöttek a koszorúslányok, én pedig azt gondoltam, hogy még mindig nem ismerek itt senkit. Aztán amikor az oltárhoz vonult a menyasszony, és őt sem ismertem, rájöttem, hogy rossz esküvőn vagyok!

– idézte fel a kínos perceket Taylor.

Ezután viszont pánikba esett, mert attól félt, hogy lemarad a barátja esküvőjéről, amelyre valójában hivatalos volt. Félrehívta a fotóst, kimentek, és a koordinátornak megmutatta a meghívóját. „Ó, a barátod esküvője vasárnap lesz. Ma pedig szombat van” – mondta a koordinátor a teljesen összezavarodott nőnek.

Taylor azt mondta, ez volt élete legfurcsább élménye, bár szerinte az esküvő, amelyen véletlenül részt vett, gyönyörű volt.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Unsplash/David Vilches)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top