nlc.hu
Szabadidő

Pokrivtsák Mónika a tengerentúlon kezdett új életet

Emlékszel még Pokrivtsák Mónikára? A tengerentúlon kezdett új életet az RTL Klub egykori műsorvezetője

Az RTL Klub egykori műsorvezetője, Pokrivtsák Mónika felhagyott a tévézéssel, és Floridában él.
Pokrivtsák Mónika

Bizonyára sokan emlékeznek még Pokrivtsák Mónikára, az RTL Klub egykori műsorvezetőjére, aki 12 éve fordított hátat a képernyőnek és Magyarországnak. Azóta kevesebb hallani róla, de a Palikék világa YouTube-csatorna vendégeként Floridából jelentkezett be.

Légiutas-kísérőként dolgozik, de ha nem akarna, nem kellene munkát vállalnia, mert férje kellően jómódú ahhoz. Ám Pokrivtsák Mónika azt mondja, erre nem lenne képes, még úgy sem, hogy az elmúlt két és fél évben hétszer műtötték a bokáját egy későn észrevett bokaszalag- és izomszakadás miatt.

Annak ellenére, hogy a férjem miatt megtehetném, számomra az fontos, hogy én is hozzátegyek valamit. Ugyan nem sokat, nem tudok annyit hozzátenni, amennyit ő, de az, hogy a bevásárláshoz hozzájárulok, hogy az egészségbiztosításunk, ami itt azért elég sok, az én részem

– árulta el Pokrivtsák Mónika, aki 2500-3000 dollárt, azaz 800-960 ezer forintot kereshet havonta, ennyi ugyanis egy jó stewardess fizetése Amerikában.

Abban a férjének is volt szerepe, hogy hátat fordított a tévézésnek, ugyanis a férfi gyűlölte azt a világot. Ennek ellenére az egykori műsorvezető jelentkezett egy floridai tévécsatornához, de nem tetszett neki a légkör, ezért visszamondta. A tévézés azonban hiányzik neki, mert úgy érzi, nem tudta megmutatni, mire képes.

(Blikk)

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top