TV-sztárok

Ezzel foglalkozik most Pokrivtsák Mónika

Ezer éve nem hallottunk Pokrivtsák Mónika felől – amikor elment az RTL Klubtól, teljesen kivonta magát a hírességek életéből. Egy ismerős elárulta, hol él, és mit csinál most.

Pokrivtsák Mónika évekkel ezelőtt költözött az Egyesült Államokba, mivel párja amerikai. Évekkel ezelőtt házasodott össze szerelmével, és ma már nem is hiányzik neki a tévézés. Már 9 éve nincs képernyőn, de a neve mégis ismerősen cseng sokaknak. Az egykori műsorvezetőn mindig volt mit fogni, de teljesen megváltozott: karcsú és izmos, a sportos életmódnak köszönhetően. Az egyik ismerőse elárulta, mit csinál most Pokrivtsák Mónika

„Már nyolc év teljesen új életet kezdett az Egyesült Államokban. Üzletember férjével most Kaliforniában laknak. Mónika segít férje vállalkozásában, akár kétkezi munkával is. Egy színvonalas kávézót üzemeltetnek, és bizony Mónika olykor pincérnek áll, de szívesen dogozik a pult mögött is” – mondta a Blikknek egy közeli ismerős. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top