Sztárok

Mi lett vele? Teljesen új szerepben tündököl az RTL Klub egykori műsorvezetője

Évekkel ezelőtt az Egyesült Államokba költözött, és új életet kezdett Pokrivtsák Mónika. A műsorvezetőnek nemrégiben egy nagy álma vált valóra.

Pokrivtsák Mónika már több mint 10 éve nincs képernyőn, de neve még ismerősen csenghet sokak számára. Az RTL Klub egykori műsorvezetője ma már az Egyesült Államokban él amerikai férjével, teljesen új életet kezdett. Egy éve még úgy tűnt, hogy Kevinnel a vendéglátásban találták meg a számításaikat, de azóta sok minden történt velük.

Fotó: Rtl.hu

 „Jelenleg egy amerikai légitársaságnál dolgozom, légiutas-kísérő vagyok. Ez egy gyerekkori álmom volt. Két gyerekkori álmom volt, műsorvezető szerettem volna lenni, illetve a másik, hogy légiutas-kísérő” – mondta el az egykori tévés a Fókusznak. Pokrivtsák Mónika, aki egyébként már férje vezetéknevét használja, március óta dolgozik stewardessként. Mint mondta, ahogy a műsorvezetésre, úgy erre a hivatásra sem tekint munkaként, neki ez inkább hobbi.

A tévés szüleivel és testvéreivel is tartja a kapcsolatot, de hazalátogatni csak ritkán tud. „Nem könnyű, amikor a szüleim, a testvérem több ezer kilométerre laknak tőlem” – mondta az egykori műsorvezető, akinek egyetlen terve van a jövőre nézve, hogy élőben lássa a szeretteit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top