nlc.hu
Szabadidő

Népszerű társasjáték lett a karanténprojektből

Családi projekt volt a karantén idején, népszerű társasjáték lett belőle

Csak el akarták ütni az időt a saját fejlesztésű családi társasjátékkal, aztán piacra dobták, és nagyon népszerű lett.
What's Next? társasjáték

A koronavírus-járvány első hulláma alatt elrendelt karanténban a New Jersey-ben élő Aversa család igyekezett kreatív eltölteni a hirtelen nyakukba szakadt szabadidőt.

Otthoni projektként kitaláltak egy társasjátékot Mi a következő? címmel. Az életnagyságú játékban nagy méretű mezők vannak, hatalmas a dobókocka, a bábuk pedig maguk a játékosok. A feladatok között vannak testgyakorlatok – például fekvőtámasz vagy bukfenc –, de állatokat is kell utánozni.

A szülőknek eredetileg az volt a céljuk, hogy kirobbantsák a gyerekeket a képernyő elől, és a terv bejött. Marlee Aversa, az édesanya azt mondta, hogy a gyerekek órákig elvannak a társasjátékkal, nagyokat nevetnek, együtt van a család, és közben még mozognak is.

A családi projekt azonban kinőtte magát, miután más szülőket is érdekelni kezdte a játék. A család ezért elkezdte a neten árulni a saját fejlesztésű társasjátékukat, ami állítólag annyira népszerű, hogy hamarosan a Walmart is árulni fogja.

(UPI)

(Kiemelt kép: Whatsnextthegame.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top