nlc.hu
Szabadidő

Mézeskalács házikót varázsoltak az otthonukból

Mesebeli mézeskalács házikót varázsoltak az otthonukból

Varázslatos hangulata van a kertvárosi otthonnak, amelyből mézeskalács házikót csináltak.
Életnagyságú mézeskalács házikó

Nem győzik csodálni a környékbeliek és a netezők azt a Utah állambeli házat, amelyet mesebeli mézeskalács házikóvá változtattak a lakói.

A Salt Lake City kertvárosi negyedében található vörös téglás házról a tulajdonos, Virginia Hoffman azt mondta: már pár évvel korábban észrevette, hogy a háznak van egy mesebeli hangulata, amit néhány dísszel érdemes lenne fokozni.

„Elmondtam az ötletemet a családnak, és szerencsére nem gondolták azt, hogy megőrültem” – emlékezett vissza Virginia. Először a 2019-es hálaadásra készítettek színes rágógumikat, aztán sorra jött a többi karácsonyi dekoráció: kekszek, cukorbotok, mézeskalács-figurák.

Több száz munkaóra van abban, hogy mostanra így néz ki a ház. A nő szakmája egyébként lakberendező, a férje pedig művész, így volt honnan kreatív energiákat meríteni, és az egész család részt vett a kivitelezésben.

A környékbeliek között eddig is nagyon népszerű volt a mézeskalács házikó, de miután Hoffmann lánya kitett egy fotót a Redditre, a netezők körében is aratott.

„Ha csak egyvalakinek mosolyt tud csalni arcára, ha csak egy kicsit segíthet, és hozzájárul a karácsonyi hangulathoz, már megérte” – mondta a nő.

(UPI)

(Kiemelt kép: Reddit/hpalmerg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top