nlc.hu
Szabadidő

Így néz ki a Batman ihlette koromfekete lakás

Batman szülővárosa ihlette ezt a koromfekete lakást

A manchesteri lakásban még a bútorok is feketék, és most 167 millió forintért bárki megveheti.

A Batmanből megismert Gotham City inspirálta azt a különleges lakást, amely teljesen fekete. A Manchesterben található, két hálószobás otthon minden helyiségét feketére festették, és fekete bútorokkal, kiegészítőkkel rendezték be.

Az ingatlan korábban egy raktárépület volt, amelyet 1997-ben egy ingatlanfejlesztő cég art deco stílusú, egyedi lakássá alakította át. Mondjuk meg is kérik a különlegesség árát, 375 ezer fontért, 167 millió forintért hirdetik a „szexi, csábító, kívánatos” jelzőkkel bemutatott ingatlant.

A fekete lakás konyhája Manchesterben

Csak egy kis arany töri meg a fekete uralmát a manchesteri lakásban (Fotó: NestSeekers)

Az eredeti vörösfenyő padlót az egész 92 négyzetméteres lakásban helyreállították, és a tömény fekete színt sok helyen arannyal egészítették ki, ami csak tovább erősíti az exkluzív hatást.

A fekete lakás hálószobája Manchesterben

A hálószobában is szinte minden fekete (Fotó: NestSeekers)

A fürdőszobában csiszolt beton, és szabadon álló kád található, meglepő módon fehér színben.

A fekete lakás fürdőszobája Manchesterben

Meglepően sok a fehér a fekete lakás fürdőszobájában (Fotó: NestSeekers)

„Ez nem egy olyan lakás, amilyennel az ember minden nap találkozik, különösen Manchester belvárosában nem” – mondta Spencer McLeod ingatlanközvetítő, aki egy fiatal, jól szituált vevőnek ajánlja a lakást.

Ha nem is ilyen töménységben, a fekete falak egyáltalán nem ördögtől valók, bár a kívülről feketére festett házak elég furcsán hatnak. 

További képek a Batman ihlette otthonról a NestSeekers oldalán.

(Manchester Evening News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top