nlc.hu
Szabadidő

Lekésték az esküvőjüket, a repülőn házasodtak össze

Lekésték az esküvőjüket, a repülőn házasodtak össze egy rögtönzött szertartáson

Miután törölték a repülőjáratukat, találtak egy papot, aki egy másik gépen, a levegőben adta össze őket. Vécépapír-díszítés, spirálfüzet-vendégkönyv és hatalmas boldogság – ilyen egy spontán esküvő a repülőn.
A Southwest Airlines járatán összeházasodó pár

Egy Oklahoma Cityben élő párnak törölték a Las Vegasba tartó repülőgépét, ezért végül egy másik repülőgépen, a levegőben házasodtak össze.

A Southwest Airlines beszámolója szerint Pam Patterson és Jeremy Salda úgy tervezte, hogy vasárnap kelnek egybe egy Las Vegas-i kápolnában. Hogy ne legyen már semmilyen teendőjük az este 9 órakor kezdődő szertartás előtt, úgy döntöttek, hogy esküvői ruhában szállnak fel a gépre.

Ám a dallasi repülőtérről induló csatlakozásuk mégsem szállt fel. Többször késést írtak ki, majd végül törölték a járatot. Egy Chris nevű utastársuk, aki szintén Dallasból Las Vegasba akart utazni, meghallotta a pár kétségbeesett beszélgetését, és olyan történt, mint a filmekben:

kiderült, hogy ő egy felszentelt pap, és hajlandó lenne összeadni őket Las Vegasban.

A trió gyorsan lefoglalta az utolsó három helyet a Southwest járatára, aztán átbumliztak a másik dallasi reptérre, ahonnan indult a gép.

Felszállás közben a kapitánynak feltűnt Patterson esküvői ruhája, és rákérdezett. A nő elmesélte a történetüket, és azzal viccelődött, hogy a repülőgépen, a levegőben kellene összeházasodniuk. Ekkor a héten már másodjára is nagyon ledöbbent, mert a kapitány így válaszolt: „Csináljuk meg!”

A személyzet vécépapírból készült szalagokkal díszítette fel az utasteret, és snack mixből készítettek a lelkésznek vállszalagot. Egy Julie nevű légiutas-kísérő lett a tanú, és – ezen már meg sem lepődünk – egy profi fotós is volt a járaton, aki előkapta a fényképezőgépét, és megörökítette a különleges szertartást.

Egy utas körbeadott egy jegyzetfüzetet, ez lett a rögtönzött vendégkönyv, amelybe az összes utas jókívánságokat írt az ifjú párnak. Az biztos, hogy ezt az esküvőt nem fogja elfelejteni sem házaspár, sem az utasok és a személyzet.

Nem ez az első esküvő a Southwest járatán. Korábban egy másik pár Las Vegasban szállt fel, és a Baltimore-ba tartó repülőgépen házasodott össze. 

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Southwest Airlines)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top