nlc.hu
Szabadidő

Műsorváltozás: Berki Krisztiánra emlékezik a LifeTV

Rendkívüli műsorváltozás: Berki Krisztiánra emlékezik a LifeTV

A váratlanul elhunyt Berki Krisztián műsort vezetett és egy realityben szerepelt a LifeTV-n, ezért a csatorna péntek este egy korábbi műsorral emlékezik rá.
Berki Krisztián meghalt

Rendkívüli műsorváltozás lesz ma este a LifeTV-n, a csatorna a pénteken elhunyt Berki Krisztiánra emlékezik – tudta meg a Blikk.

A csatorna péntek este 22 órától képernyőre tűzi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor azon epizódját, amelyben Berki szerepelt.

Berki Krisztián 2020 augusztusától volt műsorvezető a LifeTV Bréking! című műsorában, majd a a Van életünk című reality egyik szereplője volt. 2021 márciusában azonban megvált tőle a csatorna.

Berki Krisztián halálhírét a rendőrség, valamint felesége, Mazsi is megerősítette. Az eddigi információk szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel, de IX. kerületi lakásban talált kábítószergyanús anyag miatt büntetőeljárás is indul.

A halálának becsült időpontjáról egyelőre nincs pontos információ, annyit lehet tudni, hogy éjfél után történt. Meg nem erősített információk szerint a lakás erkélyén találhattak rá a holttestére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top