nlc.hu
Szabadidő
VV Krisztián titka

VV Krisztián tragédiája: cserbenhagyásos baleset miatt menekülhetett a halálba

A Graz melletti Unterpremstätten lakott VV Krisztián.

A Blikk információi szerint súlyos terhet viselt VV Krisztinán. A helyiek azt mesélték, halálos közúti baleset részese volt, de nem akart börtönbe kerülni, talán ez vezethetett a tragédiához, hogy önkezével vetett véget az életének.

“Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet…Kevés embert avatott be ebbe a történetbe, de néha megeredt a nyelve. Olyankor mindig árnyék ült a mosolygós arcára” – mondta az egyik szomszéd.

VV Krisztián

VV Krisztián, forrás: Fókusz – videó

A cserbenhagyásos baleset hírét Krisztián egyik szomszédja is megerősítette.

“Szerető családban nőtt fel, imádta a szüleit, az anyukájával mindig úgy beszélt, mintha még gyerek lenne. Az édesapja halála megviselte és voltak egyéb problémái is… A néhány kilométerrel arrébb lévő bútoráruházban dolgozott, volt keresete, mindig volt barátnője, de valami mégis mindig nyomasztotta. Egyszer mesélt nekem egy szerencsétlen balesetről, ami Németországban történt és úgy tudom, halálos kimenetelű volt. Talán nem bírta már annak a terhét, hogy csalódást okozzon a szeretteinek” – mondta a szomszéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top