nlc.hu
Szabadidő

Az hitte, beteg a macskája, pedig csak elege volt a gazdájából

Az hitte, beteg a macskája, pedig csak elege lett a gazdájából

Az állatorvos szerint fizikailag teljesen egészséges a macska, csak több személyes térre van van szüksége.
Egy fekete-fehér macska fekszik egy fán

Amikor Harry Jones kedves, 9 hónapos kiscicája hirtelen furcsán kezdett viselkedni, az angliai Salford Quays-ben élő férfi nagyon aggódott érte, és állatorvoshoz vitte a kedvencét.

A 25 éves férfi elmondta, hogy a cica szétkarmolta a bejárati ajtót, hangosan nyávogott, és nem úgy viselkedett, mint máskor szokott. Mindez abban csúcsosodott ki, hogy a Helen nevű macska a férfi ágyába, majd a padlóra piszkított.

Harry valamilyen fertőzésre más betegségre gyanakodott, de az állatorvos meglepő eredményre jutott.

Fizikailag teljesen egészséges a cica, de egy kicsit több személyes térre van szüksége

– kapta meg Harry a rá nézve lesújtó diagnózist, ami nagyjából annyit jelentett, hogy a macska a gazdája társaságától sokallt be.

Kiderült, hogy a férfinek néhány héttel korábban megműtötték a fülét, ezért otthon lábadozott. Ezzel megváltozott a cica napi rutinja, majd kezdte megunni, hogy Harry egész nap otthon van. Ezért elkezdte a viselkedésével a férfi tudtára adni, hogy szüksége van egy kis térre.

„Általában elég bújós, és szeret velem aludni az ágyamban, de most már nyilvánvaló, hogy egy kicsit elege lett belőlem” – mondta a cica gazdája.

Harry megígérte, hogy keményen fog dolgozni azon, hogy helyrehozza a kapcsolatukat, bár lehet, hogy az is elég lesz, ha újból elkezd bejárni dolgozni.

Van azért olyan is, amikor a macska nem hagyja békén gazdáját, például aludni. Egy férfi ezért bosszút állt a cicáján, mert megelégelte, hogy az állat minden hajnalban a fülébe miákol.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/ivabalk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top