nlc.hu
Szabadidő

Serpenyővel a krokodil ellen

Serpenyővel küzdött meg a krokodillal a vakmerő úr

A serpenyő hatásos pajzsnak bizonyult a krokodil ellen.

Egy ausztrál férfit rögzítettek a kamerák, amint egy hatalmas krokodilt próbál eltántorítani a támadástól, egy serpenyővel. A darwini Kai Hansen (alias Krokodil Dundee) a Fred nevű krokodil orrára csapott, amikor az feléje ugrott.

Hansen az Adelaide folyó partján található Goat Island Lodge tulajdonosa, és otthonát szeretett nőstény krokodiljával, Casey-vel osztja meg, akit egy másik hüllő, Fred zaklat folyton.

A 9 News szerint a Goat Island Lodge népszerű hely a turisták körében, akik közelről szeretnének megismerkedni a krokodilokkal. Hansen elmondta, hogy amikor Fred beköltözött, Casey egy sétányra szorult ki a sziget helikopter-repülőterének közelében.

Az Australian Backpacker’s Guide szerint a tengeri krokodilok agresszívebbek, mint az édesvízi krokodilok, és akár hét métert is elérhetnek. A krokodiltámadások Ausztráliában elég gyakran előfordulnak. A támadások legtöbbször háziállatokat vagy haszonállatokat érintenek, de léteznek embert ért halálos támadások is. A múlt hónapban egy nőt megharapott egy krokodil, miközben úszott egy tóban Nyugat-Ausztráliában. A Newsweek információi szerint kórházba szállították, és szerencsére hamarosan stabil állapotba került.

 

úszó krokodil

Lubickol a krokodil (Fotó: Unsplash)

 (via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top