nlc.hu
Szabadidő
HBO Max új filmek és sorozatok

Ezekkel a sorozatokkal és filmekkel jön még idén az HBO Max

Lesz miből válogatni a közeljövőben, mert a Max Original remek címeket dobott be a kalapba!
Gordita Chronicles

Ha könyvtárbővítésről van szó, a Netflix verhetetlen, de azért az HBO Max is szép számmal igyekszik növelni a szolgáltatását, hiszen azzal, hogy a Disney+ személyében újabb streaming versenytárs érkezett Magyarországra, muszáj naprakésznek maradnia. A Max Originals kínálatába szerencsére hamarosan sok újdonság érkezik, mutatjuk is őket!

Ducika kalandjai (Gordita Chronicles)

A producerek, Zoe Saldana és Eva Longoria személye elég garancia lehet egy szórakoztató, etnikailag sokszínű sorozatra, aminek a fókuszában egy latin riporternő áll, aki a saját gyerekkorára tekint vissza. Milyen felnőni a ’80-as évek Miamijában duci, akaratos dominikai bevándorlóként? Most kiderül! 

House Party 

A ’90-es évek kultfilmjének, a Micsoda bulinak is érkezik még idén remake-je, amiben ugyan nagy húzónevekkel nem lehet számolni, viszont a korszak zenéivel és hangulatával annál inkább. A történet szerint egy középiskolás srác úgy dönt, hogy amíg a szülei távol vannak, addig ő hatalmas partit ad a barátainak – ezzel pedig elszabadul a pokol.

Gremlins: Secrets of the Mogwai

Igen, igen, a Szörnyecskék visszatérnek! Ezúttal egy animált történetben elevenedik meg Gizmo és a bolttulajdonos, Mr. Wing első találkozása, amihez egészen az 1920-as évek Shangaijáig repít vissza a sztori. Miért nem szabad éjfél után egy falatot sem adni a hatalmas, bociszemekkel néző szőrmók számára? Azt a még gyerek Mr. Wing a saját kárán tanulja meg.  

Love and Death

A minisorozat egy teljesen átlagosnak tűnő, álmos texasi kisvárost mutat be, ahol brutális gyilkosság történik. A megtörtént eseményeken alapuló cselekmény szerint Candy Montgomery kegyetlen módon meggyilkolta a legjobb barátnőjét, Betty Gore-t, ám a miért kérdésére nem olyan egyszerű választ kapni, ugyanis látszólag mindketten tökéletesen teljes és boldog életet éltek. Vagy mégsem? Elizabeth Olsen, Lily Rabe vagy éppen Jesse Plemons neve is feltűnik a szereposztásban, ezért ezt mindenképp érdemes lesz ledarálni. 

Pretty Little Liars: Original Sin

A Freeform egyik legnagyobb sikere volt a Sara Shepard könyvei alapján készült Pretty Little Liars, így már jó ideje pedzegették, hogy valamilyen formában újra képernyőre tűzik, és tessék! A kis hazudozók más szereplőgárdával és más városban, de nem kevésbé érdekes és drámai módon ismét a figyelem középpontjába kerülnek, ezúttal azonban egy 20 évvel ezelőtti bűntény miatt kell majd megküzdeniük a gonosszal.  

Lizzo dokumentumfilmje

Egyelőre még csak ilyen munkacímen emlegetik az énekes, rapper, dalszerző életéből készült dokumentumfilmet, ami végig vezet Lizzo szerény kezdeteitől egészen a jelenig, benne a debütáló lemeze, a Cuz I Love You megjelenéséig és az azt követő világturnéig. Ha Taylor Swift és Jennifer Lopez hasonló életrajzi filmjét szeretted, akkor ez is tetszeni fog. 

(Kiemelt kép: Getty Images/Vivien Killilea)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top