nlc.hu
Szabadidő

Gyűjtemény a cipő talpába szorult kavicsokból

Egy évig gyűjtötte a cipője talpába szorult apró kavicsokat

A japán férfi eredeti elfoglaltságot talált ki a pandémia idején: gyűjteményt készített a cipője talpába ragadt kavicsokból.
A montázson egy cipő talpa, és a beleszorult apró kavicsok gyűjteménye

Egy japán férfi egy teljes éven át gyűjtögette a cipője talpába szorult apró kavicsokat, és igen szép kollekciója lett a végén.

Daisuki Neruno illusztrátor és mangarajzoló a Twitteren mutatta meg az összegyűlt kavicsokat és üvegszilánkokat. Összesen 179 kavics, 32 üvegszilánk és 1 mogyoródarab ragadt a cipője talpába.

A férfi a pandémia miatti lezárások idején találta ki a különös hobbit, de annyira megszerette, hogy tovább folytatta. Elárulta, hogy az otthona és a kisbolt közötti útszakasz volt a legtermékenyebb, ott ragadt a legtöbb kavics a cipője talpába. Kiszedni viszont nem is volt olyan egyszerű a kincseket, mert egy rossz mozdulat a fogpiszkálóval, és a tovarepülő kavics végleg eltűnt volna.

A kommentelők körében nagy sikert aratott Daisuki ötlete, dicsérték a türelmét, és többen azt írták, hogy kedvet kaptak egy saját cipőkavics-gyűjteményhez. A japán férfi pedig azt fontolgatja, hogy tovább bővíti a kollekciót, de ezentúl különválasztja a jobb és a bal cipőjében talált kavicsokat, amíg nem talál ki érdekesebb projektet.

Egy nő is belelendült a gyűjtögetésbe, 30 ezer műanyag kupakot szedett össze, amelyekkel a háza falát díszítette. Ha pedig kavicsok, akkor a nagyobb darabokból olcsó, de mutatós lakásdekorációt készíthetsz.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Twitter/nerunodaisuki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top