nlc.hu
Szabadidő

A legnagyobb karácsonyi csecsebecse-kollekció

Ez a legnagyobb karácsonyi csecsebecse-kollekció

Egy brit nagymama minden rekordot megdöntött a karácsonyi csecsebecséket illetően.

Hitelesítette a Guinness-rekord bizottság, hogy egy swansea-i nagymama, bizonyos Sylvia Pope-é a legnagyobb karácsonyi csecsebecse-kollekció. A gyűjteménynek 1760 darabja van, de év végére ez a szám a kétezret is elérheti.

A karácsonyi mütyürökből sosem elég (Illusztráció: Pexels.com)

A karácsonyi mütyürökből sosem elég (Illusztráció: Pexels.com)

Az ünnepi dísztárgyakat gyűjtő nagyi épp karácsony másnapján ünnepli a 79. születésnapját és minden évben hónapokat tölt a díszek felakasztásával. Szeptembertől kezdve azon dolgozik, hogy biztosítsa, hogy a háza időben elkészüljön az ünnepi időszakra.

A kollekcióban dísztárgyak találhatók a világ minden tájáról, a londoni Harrods, a New York-i Macy’s és a swansea-i helyi boltokból. Kedvencei közé tartozik a homár, a hamburger, a Big Ben, a Disney-figurák, valamint a családja és barátai által készített csecsebecsék.

De a legértékesebb darab számára a egy királyi dísztárgy ünnepi kiadása, amely a királynő iránti „szeretetét” képviseli – írja a Metro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top