nlc.hu
Szabadidő

Paradicsomot termeszt Peter Sramek

Peter Sramek csajozás helyett inkább a veteményesével törődik

Locsol, gazol és a veteményesébe ültetett paradicsomokat gondozza a 28 éves énekes.

Peter Sramek a saját házának a kertjében tölti szabadidejének a nagy részét. Az énekes megmutatta a Mokkában a tököli otthonának veteményesét, ahol többfajta paradicsomot is termeszt.

Peter Sramek

Hobbikertész lett Peter Sramekből – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mindig is nagy álma volt a kertes ház, ahol immár két éve él, ez pedig az első év, hogy van már veteményese, amit ő alakított ki teljesen egyedül. Elárulta, 3 napba telt ez, a paradicsompalántákat pedig a piacon szerezte be. 

Meg kellett csinálnom a földet a paradicsomnak, 3 teljes napot foglalkoztam vele, és nagyon elfáradtam. De utána, amikor már kész volt, és láttam, amikor bejövök, akkor már nagyon örültem” – mondta el Sramek, aki paradicsomszedés közben arról is mesélt, hogy a fellépések mellett mennyi ideje jut az ismerkedésre. 

Peter Sramek

Peter Sramek a veteményesében – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Én azért csajozok a paradicsomtermesztés mellett is. Mindig van idő az ismerkedésre, ha az ember akar, de nyilvánvalóan olyan komoly dolog nincs most per pillanat. Itt most elvagyok a paradicsommal. (…) Nehéz ismerkedni, főleg most, hogy eltelt olyan sok év, és már nem tudom, hogy kit is akarnak: Srameket vagy Petit” – vallotta be a magyar állampolgárságra gyúró énekes

Olvass még Peter Sramekről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top