nlc.hu
Szabadidő

Arcfelvarrást kapott a kutya

Arcfelvarrást kapott a kutya

A mentett kutyus a műtéttel esélyt kapott egy egészséges, boldog életre.

Reggie-t, a másfél éves shar peit mostoha körülmények közül mentette a brit RSPCA idén májusban. Amikor bekerült az állatvédő szervezethez, a bőre gyulladt volt és a szemei is el voltak fertőződve.

„Gyenge volt a látása, és állandó kezelésekre volt szüksége, ezért állatorvossal azon voltunk, hogy hosszú távú megoldást találjunk” – mondta Lauren Pearce, a szervezet illetékese.

A kutyus szemeire túlságosan sok bőr lógott, ez okozta a gyulladást. A szekemberek eazért végül úgy döntöttek, hogy arcfelvarrással távolítják el az állat fejéről a felesleges bőrt.

Reggie

Reggie (Fotó: Facebook/RSPCA Sussex)

Reggie azóta már fel is épült a műtétből,  gyógyszerekre sincs szüksége, így eljött az idő, hogy gazdát keressenek neki, aki élete végéig gondoskodik majd róla.

„Kedves, barátságos, és mindenkit szeret. Szeretnénk, ha felnőttekkel élhetne, mivel a gyerekekhez nincs hozzászokva, és jó lenne, ha a gazdi tapasztalt kutyatartó lenne” – fejtegette Lauren Pearce. – „Fiatal kutya, ezért reméljük, jelentkezik érte a megfelelő ember, hogy végre belevethesse magát az új élete élvezetébe.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top