nlc.hu
Szabadidő

Otthagyta a Centrál Színházat Sztarenki Dóra

„Kicsit most beleugrottam a mélyvízbe” – otthagyta a Centrál Színházat Sztarenki Dóra

Egyelőre viszont nem tudja, merre viszi az útja.

Sztarenki Dóra több sorozatban is feltűnt már, és a koronavírus járvány alatt az RTL műsorában, a Made in Karanténban is zsűri szerepet vállalt. Emellett négy éve lép színpadra a Centrál Színházban, amit úgy döntött, most ott fog hagyni, és inkább szabadúszó lesz. A döntéséről és a miértekről az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

Sztarenki Dóra

Sztarenki Dóra a Reggeliben

Nagyon szeretem a Centrál Színházat, és marad is egy darab, amit megtartottam, de valahogy úgy éreztem, nem olyanok a lehetőségek most, mint amit én szeretnék és egy kicsit másra is vágyom. Alapvetően szeretnék többet filmezni, de még nem tudom, hogy lesz. Kicsit most beleugrottam a mély vízbe. Nagyon sok sorozat volt most az elmúlt pár évben, de elkerült a mozi, a tévéfilm, a kis játékfilm, akár a diplomafilm, amit az ember ingyen, szerelemből csinál” – mondta a színésznő.

Dóri arról is beszélt, hogy döntését, hogy szabadúszó lesz, még az új KATA-törvény előtt hozta, és lehet, most már nem is biztos, hogy bevállalná. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top