nlc.hu
Szabadidő

Kis híján meglincselték a csaló horgászokat

Csaltak a horgászverseny győztesei, kis híján meglincselték őket

Jó eséllyel nem ez volt az első horgászversenyük, amit csalással nyertek meg, viszont ez volt az első olyan, amelyen lebuktatták őket.
Horgászbot

A hétvégén tartották a Lake Erie horgászversenyt az Egyesült Államokban, és egy ilyen rendezvényen nem igazán várja az ember, hogy kitörjön a balhé, most mégis ez történt. Egészen az eredményhirdetésig minden a megszokott mederben folyt. Már túl voltak a mérlegelésen, a versenyt Chase Cominsky és Jake Runyan nyerte, csakhogy egy másik versenyző megkérdőjelezte az eredményt és csalással vádolta őket – írja a 24.hu.

Az észrevételre a szervezők is reagáltak és felvágták a halak hasát: amikor kiderült, hogy súlyokat és más halak filéit találták az első halban, elszabadultak az indulatok. Később mindegyik általuk kifogott halról bebizonyosodott, hogy csaltak a súlyával. Az eseményről Facebook Live videók jártak körbe, melyeken érződik a népharag, és az is kiderül belőlük, hogy a két férfit már korábban is vádolták csalással, csak akkor elmaradt a bizonyosság. Azzal is fenyegetik őket, hogy rájuk hívják a rendőrséget, ugyanis több ezer dollárral károsították meg a horgászközösséget. Ez végül meg is történt, Cominsky-t és Runyant a rendőrök vitték el. A versenyigazgató megfosztotta őket a győzelmüktől, mindenkitől elnézést kért és megnevezte a valós győzteseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top