nlc.hu
Szabadidő

80 milliót nyert, mert a felesége bevásárolni küldte

Csak azért lottózott, mert a felesége elküldte bevásárolni: nyert 80 milliót

190 000 dollárral lett gazdagabb egy férfi, aki aznap nem is akart lottót venni, csak úgy alakult, hogy a felesége megkérte, ugorjon be hazafelé a boltba.

A 46 éves, Michigan államban élő Preston Maki nem egy nagy lottózó, bár a Fantasy 5 nevű játékon azért időről időre játszani szokott, de kizárólag olyankor, ha a főnyeremény már elérte a 200 ezer dollárt. Ez mostanában nem történt meg, Preston mégis játszott, de ez kizárólag a feleségének köszönhető, aki jó időzítéssel küldte férjét a boltbaírja a upi.

Preston Maki

A szerencsés férfi, Preston Maki (fotó: Michigan Lottery)

Preston épp hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor a felesége írásban üzent neki, hogy be kéne ugrania a boltba élelmiszerért. Ha pedig már arra járt, a kaja mellé egy lottószelvény is befigyelt még úgy is, hogy ezúttal 200 ezer alatt volt a nyeremény, „csak” 190 ezer dollár, azaz körülbelül 80 millió forint. Másnap nézett rá, hogy nyert-e, csekkolta a szelvényét a lottójáték mobil applikációjával, és kiderült: ő nyerte a jackpotot. Alig akarta elhinni. Elmondása szerint a nyereményéből ad valamennyit a családjának, a többit pedig szeretné befektetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top