nlc.hu
Szabadidő
X-Faktor: Kornis Anna a Mentorházban

Bejutott a Mentorházba a TV2 egykori gyereksztárja: „Neked egy hangod többet ér, mint egyeseknek az egész daluk”

Szigorú kritikát kapott Kornis Anna, mégis továbbjutott.

Kornis Anna utolsóként lépett fel az X-Faktor Tábor székes feladatánál. Michael Jackson dalával egy fontos üzenetet szeretett volna átadni a nézőknek. Korábban Az ének iskolájában és a Sztárban Sztár+1 kicsiben is bizonyító fiatal tehetség szavait meghatódva hallgatták a mentorok, ám a produkciója után teljesen lelombozódtak.

Kornis Anna

Kornis Anna az X-Faktor Táborában – Fotó: Sajtóklub

Végig hamiskásnak hallottam, rengeteg hiba volt benne. Nagyon sokszor nem volt benne tiszta hang” – értékelte ByeAlex a 20 éves egyetemi hallgató előadását. Gáspár Laci is hasonló véleményen volt: “Ez nem volt rendesen elénekelve. Engem ez nem győzött meg.”

Puskás Peti azonban meglepte a zsűritársait: megvédte a versenyzőt – aki a szigorú kritikákat hallva elsírta magát a színpadon -, sőt a Mentorházba juttatta. “Szerintem nagy volt a súly a válladon. (…) Nagyon szigorúak voltak veled a többiek, de neked egy hangod többet ér, mint egyeseknek – akik ott ülnek a székeken – az egész daluk. Természetesen kapsz széket” – mondta a zokogó Annának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top