nlc.hu
Szabadidő

Reménytelen férfi Tinder profilok

A 12 legreménytelenebb Tinder-profil, amiktől a nőket kirázza a hideg

Ha a nőknek csak tizedannyi önbizalmuk lenne, mint a férfiaknak, nagyon más lenne ez a világ. De tény, akkor ezek a Tinder-profilok sem léteznének, amiken jobb nevetni, mint sírni.

Tinderezel, és épp azon igyekszel, hogy ne szaladj ki a világból reményvesztetten a sok ilyen-olyan profil láttán? Pihentesd egy kicsit a hüvelykujjadat, és tarts velünk néhány perc nevetésre!

Telefonozó nő

Fotó: Getty Images

A listázó

A férfiak egy jelentős része kiborul, ha a nők listát írnak arról, hogy kit keresnek és kit nem. Nos, megerősíteni tudom, hogy mi, nők is ugyanígy vagyunk ezzel, amikor meglátjuk a végeláthatatlan listákat, a legelképesztőbb elvárásokkal. Az alábbi sorokat egy létező adatlapról idézem – a helyesírási hibákkal együtt, amit egy olyan férfi írt, akinek fontos a jó egzisztenciájú, jó kisugárzású nő – egészen addig, amíg össze nem jönnek. Onnantól kezdve már egyikre sem lesz szüksége a szerencsés kiválasztottnak, ő majd sugároz mindkettőjük nevében:

„Társat keresek a szoros értelémben. Szeretnem ha lenne kisugárzása es egzisztenciája. Nyilvan ha velem van nincs szükség erre mert én vagyok a férfi! Legyen stílusos, magára és a környezetére is igenyes! Csipke tanga nem…csak is a lézervágott pamut! Legyen humora és szeresse a filmeket, supot, Balatont, finn szaunat, e-bike-t, a veszélyt, a s.xet es legyen benne jó… nagyon jó. értse is a humort…kicsit sok gondolat, de nekem valoban társra van szükségem! – Te mit keresel egy férfiben?”

Szerintem az illető valójában egy lézervágott pamutbugyi kereskedő.

A horgász

Évek óta kiirthatatlanok azok a fotók, amiken a férfiak egy jelentős része egy gigantikus ponttyal pózol, amolyan Az öreg halász és a tenger-utóérzettel: megfáradt arccal, de büszkén. Valamiért azt gondolják, hogy a ponty, az oldalzsebes nadrág és a fejlámpa öltöztet, de a valóságban inkább kiábrándít.

A feszítős

A horgász mellett a másik örök klasszikus a gyúrós – már 10 éve sem volt menő, mostanra pedig már egyenesen ciki, mégis sokan pózolnak félmeztelenül a tükör előtt, bedurrantott (és kevésbé bedurrantott) bicepsszel. Jobb esetben az edzőteremben, rosszabb esetben otthon, a koszos fürdőszobatükör előtt, háttérben a WC-vel.

A csücsöri

Habár a hialuronnal túltöltött nők a férfiaktól kapták meg a paplanszáj, kacsaszáj jelzőket, a férfiak egy része elirigyelte a csücsöri ajkakat, és igyekeznek behozni a hátrányt. Ugyan, hialuron nélkül, de egynéhányan – rendszerint 40 év felett – csábosan hunyorítva, csücsörítve próbálnak hódítani.

Eltévesztettem a koromat

48 helyett 38, 55 helyett 45: mindez egészen véletlenül került a profiljára, mert elírta – mondja ő. Erről nekem az jut az eszembe, hogy ha már a saját korának a beállítása is gondot okoz valakinek, az vagy a demencia legelső jele, vagy azé, hogy az okostelefon olyan modern kütyünek számít az illető életében, aminek a kezelése kihívást okoz a számára. Mindkettő totális luft.

A titokzatos

Biztos vagyok benne, hogy sok férfi hallotta már azt a nőktől azt, hogy mennyire fontos az ápolt kéz, és hogy a szem az egyik legfontosabb, amit megnézünk egy férfin. Ezen felbuzdulva sokan lefotózzák a kezüket (azt is, ami a manikűrösök rémálma lehetne), és a szemüket is olyan közelről, hogy minden pupilladegeneráció tisztán kivehető.

A kocsival pózoló

Azok, akik nyíltan vállalják, hogy az anyagi javaikkal akarnak előnyhöz jutni a társkeresőn, egyszerűen felteszik az autójuk fotóját nagytotálban. A sumákok fotóin csak a háttérben húzódik meg a kocsi, de úgy, hogy azért a márkajel tisztán kivehető legyen még a gyengén látók számára is.

A valóságot tagadó

Ő az a típus, akinek igen nagy körméretű sörhasa van, tekintélyes tokával megspékelve, mégis „sportos”-t jelöl meg, amikor magáról nyilatkozik, és persze, a társának is csak és kizárólag sportos típust tud elképzelni. Persze, itt nem feltétlen a pocak a gond, hanem a valóság tagadása – vagy az alacsony dioptria a szemüvegben.

Az extrém sportolós

Egyetlen fotón sem látod az arcát, mert vagy símaszk takarja, vagy egy hullámon szörfözik kilométerekre a kamera lencséjétől, vagy épp sziklát mászik, esetleg bungie jumpingol. Ez az a típus, akinek folyamatosan nagy mennyiségű adrenalinlöketre van szüksége, a rémálma pedig egy átlagos hétköznap – olyan, amit a legtöbben élünk.

A házas/párkapcsolatban élő

Rendszerint szomorú szemű, vonzó férfi, aki állítása szerint menekülne a házasságából, de valójában, ha lehetősége adódik rá, inkább mégsem teszi – leginkább így lehet jellemezni azokat a férfiakat, akik kapcsolatban élnek, és mellette társkeresőznek. A legtöbben arc nélkül regelnek, és várják, hogy valaki megmentse őket – de azért nem nagyon, csak egy kicsit. Pont annyira, hogy semmin ne kelljen változtatniuk.

A főállású apa

Nem létezik olyan fotó, amin ne lenne rajta a gyereke, sőt, alig találni olyan képet, amin a büszke apa is rajta van. Nyilván, minden ép érzelmi világú nő tudja, hogy egy jó apának fontos a gyereke, de aki minden képén a gyerekével pózol, az megszűnt férfinak lenni, és olyan lett, mint a nőknél az ősanya – ijesztő és cseppet sem vonzó.

Az Instagram-követőket toborzó

A wannabe influenszer az, akinek csak és kizárólag beállított fotói vannak, amik a világ legkülönbözőbb pontjain készültek. Fancy éttermek, jachtok, klubok VIP részlege, amik az átlag földi halandó számára csodálatosnak számíthatnak. A fotóival szerinte elmondja a lényeget, a leírásban szűkszavú: csak az Insta-neve az, amire energiát szánt, hogy bepötyögje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top