nlc.hu
Szabadidő

Romantikus randiötletek őszre

5 romantikus randiötlet őszre, amit ki kell próbálnotok

Mert bárki bármit mond, az ősz a legromantikusabb évszak!

Igen, a Valentin-nap, a havazás, az összebújás a kandalló előtt és a fagyöngy általános létezése mind a télhez köthető, ezért könnyen tűnhet úgy, hogy nincs ennél romantikusabb évszak az évben. De mi most megcáfolnánk ezt az elméletet. Szerintünk ugyanis az ősz egy orrhosszal győz a versenyben, ahol a győztest a szerelem évszakának nevezik ki. Hiszen gondolj bele: az idő épphogy elkezd egyre hűvösebb lenni, ezért már most megvan a tökéletes kifogás a bekuckózásra, na meg az összebújásra. A gyönyörűen színes környezet, egy forró pumpkin spice latte, és egy extra kényelmes takaró – az ősz tudja mindazt, amit a tél, csak jobban. Ráadásul nem kell az otthoni romantikára koncentrálnotok, hiszen ezek a hónapok még kiváló időszakot jelentenek a kinti programoknak úgy, hogy közben nem fogtok jéggé dermedni. Úgyhogy most hoztunk 5 különleges és romantikus randiötletet őszre, amikkel garantáltan nem fogtok unatkozni.

Őszi randiötletek

Fotó: Jelena Danilovic/Getty Images

Tökfaragás ezerrel

A versenyhelyzetnél jobb eszköz nem is kell ahhoz, hogy azonnal milliószor izgalmasabbá váljon egy randi, nem igaz? Ezért – ha már amúgy is őszi dekorációval dobnád fel a lakást – a tökök kifaragásából csináljatok egy (nem túl vérre menő) párbajt. Ki tudja a legijesztőbb, legkreatívabb tököt elkészíteni? Esetleg ki tudja a leginkább megidézni a másik arcát a halloweeni jelképen? Hacsak nem vagy tökfaragó szakember (létezik egyáltalán ilyen munka?), remekül fogtok szórakozni az eredményen – már csak az a kérdés, mit kap a verseny győztese.

Rettegésre fel!

Itt a halloween, adja magát tehát, hogy horrorestét kell tartanotok. Akár élsz-halsz a félelmetes dolgokért, akár szívesebben néznéd a száradó festéket a falon, mint bármilyen para dolgot, a program garantáltan közelebb hoz titeket egymáshoz. Köztudott ugyanis, hogy az adrenalint generáló élmény rögtön szorosabb kötődést eredményez két ember között (szerinted miért jönnek össze folyton az akciófilmek főhősei?), és nem mellesleg az ijesztő részeknél sajnos KÉNYTELEN leszel hozzábújni a szerelmedhez. A műfajban egyébként két ötletünk is van: a horrorfilmnézés persze adja magát, de akár egy horrorházba is ellátogathattok, ha tombol bennetek az extra kalandvágy!

Tüzes este

Nehogy azt hidd, hogy a kinti sütögetések ideje a nyár végével lejárt! Egy tábortűz köré ülve a csillagos ég alatt, egy puha, meleg takaró alatt összebújva – ennél nincs is romantikusabb. De akár egy sütögető bulit is szervezhettek, hogy dupla/csoportos randi legyen a történetből, és máris megoldottad a „barátaimmal vagy a párommal töltsem a mai estét?” dilemmáját.

Őszi randiötletek

Fotó: skynesher/Getty Images

Menjetek el egy meccsre

Jó, tudjuk, hogy Magyarországon annyi stadion van, hogy lehetetlen nem belefutni egy focimeccsbe, de most valójában bármilyen sporteseményre gondoltunk. A lényeg a laza szórakozás és a szurkolás élménye. Mert ha ugyanannak a csapatnak drukkoltok, az megerősíti a köztetek lévő kapcsot, míg ellentétes csapatok esetén beindul a flörtöléssel megfűszerezett versenyszellem, tehát gyakorlatilag nem veszíthetsz (még akkor sem, ha a te csapatod kikapott).

Sütimester

Az ősz rengeteg szezonális finomságot hoz magával a sütőtöktől az almáig (apropó: egy szedd magad-randi, valaki?), amikből fantasztikus pitéket, meg úgy általában bármilyen édességet készíthetünk. A közös sütés-főzés pedig egy igazi jolly joker program. Akár mindketten cukrászmesterek vagytok, akár csak az egyikőtök tudja megkülönböztetni a sütőport a szódabikarbónától (és ezáltal bevezetheti a másikat a sütés tudományába), vagy egyikőtök sem tette be még a lábát a konyhába a kávéfőzésen kívül (a saját bénázásunknál nincs viccesebb). A szórakozás tehát garantált, ha pedig jól sikerül a süti, az már tényleg csak hab a tortán.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top