nlc.hu
Szabadidő
Sorozatok legjobb karácsonyi részei

A 10 legjobb karácsonyi rész a kedvenc sorozataidból

A következő sorozatepizódok közül biztosan megtalálod a hozzád passzoló karácsonyi részt!
Karácsonyi sorozatepizódok

Mi tagadás, imádjuk a karácsonyi filmdömpinget: bár a versenyben általában a Netflix vezet a „minél nyálasabb, annál jobb”-romkomjaival, azért a többi streaming szolgáltató is tartja magát a saját ünnepi kínálatával. És hát persze mindenkinek megvannak a maga klasszikus kedvencei is. Valakinél nincs karácsony Kevin nélkül, mások a Holiday újrázásától számítják az ünnepi időszak kezdetét, megint mások pedig akkor érzik, hogy tényleg karácsony van, amikor megnézik az évi rendes Igazából szerelem-adagjukat.

De néha kell egy kis szünet a mozimaratonból – még úgy is, hogy nem akar az ember totál Grincsbe átmenni, és teljesen anti-karácsonyi dolgokat nézni. Ilyenkor jönnek képbe a Die Hardnál (mert az egy karácsonyi film, bárki bármit mond!) vagy a Télapunál rövidebb produkciók, a sorozatepizódok. (Bár ha már Télapu: tudtad, hogy a Disney+ ötvözte a kettőt egy konkrét Télapuk című sorozattal?)

Mert hát a legtöbb szériának van legalább egy ünnepi tematikájú része, ha pedig ezek közül választasz egy rövidebb szórakozást, akkor máris megtaláltad a karácsonyi filmdömpingből kivezető kiskaput. És ha eddig azt gondoltad, hogy csak a szitkomoknak van specifikusan karácsonyi epizódja – te viszont épp valami más hangulatú sztorira vágynál –, akkor böngészd át a galériát, mert nem csupán vígjátékok várnak téged az ünnep idején játszódó történetekkel.

Doctor Who
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top