nlc.hu
Szabadidő

Curtis előre kéri az 50 ezer eurót

„Az ötvenezer eurót előre kérem” – újra bokszmeccsre készül Curtis

A rapper most semmit sem bíz a véletlenre.

Curtis december elején jelentette be, hogy ringbe száll Szlovákia egyik legkeményebb rappere, Rytmus ellen. A nagy összecsapásra december 27-én Brnóban került volna sor, ám két nappal az esemény előtt Curtis ellenfele betegségre hivatkozva visszalépett

Curtis

Curtis (Fotó: Instagram)

A Blikk megtudta, hogy most újra felkérte Rytmus a magyar rappert, hogy játszák le a meccset, ennek érdekében pedig Budapestre utazik, hogy megbeszéljék a részleteket. Curtis korábban elárulta, 50 ezer euróval, azaz több, mint 20 millió forinttal gazdagodott volna a meccs után. A lap felkereste Curtist, aki elmondta, most már komolyabb feltételekkel ül egy asztalhoz a szlovák rapperrel. 

„Azért remélem, megegyezünk. Az biztos, hogy új szerződést szeretnék, amibe belefoglaljuk, hogy az ötvenezer eurót előre kérem. Nem akarom ismét a véletlenre, vagyis egy esetleges betegségre bízni, lesz-e meccs. Ha ebbe a feltételbe nem egyeznek bele, ennyiért már nem is vállalom, akkor már magasabb lesz az ár – mondta Curtis, aki úgy érzi, szüksége van valamilyen biztosítékra, hogy ne dolgozzon hiába. Hozzátette, még nem tudja, ellenfele hajlik-e erre a megoldásra, de abban biztos, nagyon szeretné az összecsapást, ugyanis azóta is kapcsolatban vannak. – Nem tűnt el, beszéltünk azóta, s most már hajlok arra, hogy valóban betegség állt a háttérben. A szerződésben ugyanis ez volt az egyetlen körülmény, amit kikötöttek, hogy csak egészségi problémák miatt mondhatja le bármelyik fél a meccset. Bevallom, először azt hittem, miattam van ez a kitétel, mert esetleg hallottak róla a promóterek, hogy volt olyan vállalásom, amin nem jelentem meg, de gondoltam, oké, legyen. Persze, aztán én is meglepődtem, amikor ők mondták le a meccset Rytmus betegségére hivatkozva.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top