nlc.hu
Szabadidő

Sapkában pózolnak a connecticuti farmer fürjei

Cukiság: imádja az internet a sapkában divatozó fürjeket

Bernard Henry kedvencei igazi TikTok-sztárok lettek.

Bernard Henry még tinédzser volt, amikor madarakkal kezdett el foglalkozni, a most 28 éves connecticuti farmer továbbra is nagy rajongója a szárnyasoknak, a szívében pedig különleges helyet foglalnak el pettyes fogasfürjei, név szerint Finn, Quinn, Jake és Daisy.

Ők ugyanis Henry többi tollas barátjával ellentétben bent laknak a házban, és időközben igazi internetes sztárok lettek, ugyanis gazdájuk rendszeresen tölt fel videókat TikTokra arról, hogyan pózolnak apró kis sapkáikban. Állítólag a különleges házi kedvenceknek már szinte megszámlálhatatlanul sok fejfedője van.

@fathenfarms Finn got his four new hats in! Wait until you see tomorrow’s hat, it’s from an absolute favorite series of mine 😂. Also, it seems Daisy is picking a favorite male this week 🤣 can you guess who it is?? #fyp #fypシ #foryoupage #foryou #viralvideo #viral #birbs #chicks #smol #cute ♬ Married Life (From "Up") - Gina Luciani

Henry elmondása szerint fürjei imádják, ha foglalkoznak velük, és igyekszik mindennap legalább két órát velük tölteni. Bár őket tartja a legjobb barátainak, azért a farm többi állatára is igyekszik odafigyelni, ügyel arra, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, többek között ezért is van heti egy alkalommal egészségügyi vizsgálat.

 

Pettyes fogasfürj sapkában

Fotó: SWNS/Profimedia

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top