nlc.hu
Szabadidő

A férje buktatta le a hét rendőrrel sextingelő diszpécsert

Munkaidőben hét rendőrrel sextingelt a seriffhivatal diszpécsere, kettejükkel viszonya is volt

Krystle Perezt a férje buktatta le, aki szintén a seriffhivatalnál dolgozik. Továbbította az üzeneteket a nő főnökeinek.
Sexting

A San Antonio-i seriffhivatal diszpécserének sok szabadideje lehetett a munkája mellett, ugyanis hét férfival is erotikus tartalmú üzeneteket váltott, méghozzá munkaidőben. A dolog pikantériája, hogy a 38 éves Krystle Perez ráadásul eközben férjnél volt, és a férje is a seriffhivatalnál dolgozott – írja a 24.

Az üzenetváltásokra rátalált Giancarlo Perez, ráadásul az is kiderült belőlük, hogy két érintett rendőrrel a nőnek viszonya is volt. A férfi hatalmasat csalódott a feleségében, az élete szerelmének nevezte őt. Eleinte el sem akarta hinni, amit lát, hányás kerülgette olvasás közben. Az üzenetekben a közös múlt és az elképzelt jövő mellett pontos leírások szerepeltek arról, hogy a nővel mit és hogyan csinálnának a rendőr kollegák, és arra ő mit és hogyan reagálna. Az egyik rendőr beismerte a viszonyt, a felesége be is adta a válási papírokat, és harminc napra az állásából is felfüggesztették. A vizsgálat mind a hét ügyben folytatódik, és az érintett rendőröket vagy fizetés nélküli szabadságra küldték vagy felfüggesztették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top