nlc.hu
Szabadidő

Rendőr vezette le a szülést az autópályán

Az autópályán indult meg a szülés, rendőr segítette világra a kisbabát

A nem mindennapi pillanatokat a floridai rendőr testkamerája teljes egészében rögzítette.
Rendőr vezette le a szülést az autópályán.

Rendőr vezette le a szülést az autópályán. (Kép forrása: Facebook)

Amikor a hatodik gyermekét váró amerikai kismamánál épp az egyik floridai autópálya közepén folyt el a magzatvíz, pontosan tudta, hogy nincs vesztegetni való idő. Azonnal segítségért küldte a férjét, aki nem sokkal később a megyei seriffhivatal egyik rendőrével, Daniel „Red” Jonesszal tért vissza.

Miközben értesítette a mentőket is, Jones végig a vajúdó kismama mellett volt, sőt, ahogy arról a Good Morning America is beszámolt, végül a szülést is ő vezette le. „Jones rendőr a szülés alatt végig bátorította a kismamát és érzelmi támogatást nyújtott neki ebben a kiszolgáltatott helyzetben. Nem mellesleg, a kiképzése során elsajátított módszerekkel, biztosította, hogy az újszülött biztonságban születhessen meg” – írta a lap.

Az esettel kapcsolatban (amit teljes egészében rögzített Jones testkamerája) később nyilatkozott Jones főnöke, Chad Chronister is, aki elmondta, roppant büszke helyettesére, aki immár harmadszor vett aktívan részt szülésnél. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top