nlc.hu
Szabadidő

Budapestre repült fürdőzni a brit influenszer, hogy spóroljon

Még repülőjeggyel is olcsón úszta meg a pesti fürdőzést egy brit tiktokker – videó

Olcsóbban jött ki a szabadidős program, ha bizonyos költségeket nem számolunk.

Egy 22 éves brit influenszer, Callum Ryan utána akart járni annak, hogy valóban olcsóbban kijön-e, ha nem Londonban megy el fürdőzni, lazulni egyet, hanem eljön Budapestre, és itt vesz belépőt egy gyógyfürdőbe. Nagy-Britanniában egy ilyen program általában 40 fontba kerül, ami 17 ezer forintnak felel meg.

Lehet, hogy hihetetlen, de ennél is kevesebbe került a budapesti útja, ugyanis a londoni Luton reptérről induló fapados járatra 17 fontért, vagyis nagyjából 7300 forintért sikerült vennie jegyet, a Széchenyi Gyógyfürdőbe és Uszodába pedig 9400 forint volt a belépő, és brit pénznemben számolva az összeget, egy fontot sikerült spórolnia. 

@thatonecal Do you think the spa was worth the jouney!? 🇧🇷… I can’t believe how close it was 😳 #Thatonecal #cheaptravel #budapest #thermalbaths ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed

Persze felmerülhet a kérdés, hogy hogyan és mivel közlekedett a fővárosban, illetve, hogy megszállt-e valahol, de a lényeg talán az, hogy a TikTok-posztja alapján nagyon jól érezte magát a főváros egyik kedvenc gyógyfürdőjében.

Callum Ryannek egyébként nem ez volt az első ilyen útja, pár hónapja Milánóba repült pizzázni, és hasonlóak voltak tapasztalatai mint Budapesten, vagyis kevesebbet költött úgy, hogy elutazott egy másik országba, mintha otthon maradt volna. 

Látogatók úsznak a fővárosi Széchenyi fürdőben

Látogatók úsznak a fővárosi Széchenyi fürdőben. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top