nlc.hu
Szabadidő

340 ezer forintot kaphatsz, ha megnézed a Halálos iram részeit

340 ezer forintot kaphat az, aki végignézi a Halálos iramban összes részét

1000 dollárt kaphat az, aki végignézi a Halálos iramban összes részét, beleértve a hamarosan megjelenő Fast X-et is. Ez elsőre könnyűnek tűnhet, azonban a feladat nem ennyire egyszerű.

1000 dollárt, azaz körülbelül 340 ezer forintot ajánlott fel egy cég azért, hogy valaki leüljön és megnézze a Halálos iramban című franchise összes részét, ami szinte minden filmrajongó álma lehet. A filmnek összesen 10 része van, amibe a hamarosan megjelenő Fast X is megjelenik. A Halálos iramban legújabb részét május 19-én láthatjuk majd a mozikban, amiben Vin Diesel visszatér Dominic Toretto szerepébe, Jason Momoa pedig a gonosz szerepében fog csatlakozni a csapathoz. Azt gondolnánk, hogy a Halálos iramban filmek folytatása soha nem érhet véget, azonban az utolsó film 2025-ben kerül majd bemutatásra, amivel véget ér a filmsorozat. 

Tyrese Gibson, Sung Kang, Jordana Brewster és Michelle Rodriguez beszélnek a színpadon, hogy népszerűsítsék a "Fast X" című filmet a Universal Pictures és a Focus Features bemutatója során a CinemaConon, a Színházi Tulajdonosok Nemzeti Szövetségének hivatalos kongresszusán

Tyrese Gibson, Sung Kang, Jordana Brewster és Michelle Rodriguez beszélnek a színpadon, hogy népszerűsítsék a “Fast X” című filmet a Universal Pictures és a Focus Features bemutatója során a CinemaConon, a Színházi Tulajdonosok Nemzeti Szövetségének hivatalos kongresszusán (Fotó: Getty Images)

De miért is ajánlottak fel 1000 dollárt csak azért, hogy valaki 20 órán keresztül csak filmeket nézzen? Egy információs oldal, a FinanceBuzz kínálta fel a lehetőséget, mivel arra kíváncsiak, hogy az évek során nőtt vagy éppen csökkent-e a filmben történő autós ütközéseknek a száma. Ezekkel az adatokkal szeretnék megbecsülni a film biztosítási hatásait. 

A feladat elsőre talán könnyűnek hangozhat, azonban a kiválasztottnak fel kell jegyztelenie, hogy melyik autó milyen módon sérült meg, illetve hányszor tört össze egy jármű a film során. 

A cég az említett összegen felül még 100 dollárt, vagyis 34 ezer forintot hajlandó fizetni, hogy állja az egyéb felmerülő költségeket is, mint például a filmek, illetve a maratonhoz szükséges nasik beszerzését. 

A rossz hír azonban az, hogy a nevezést csak az Egyesült Államokból lehet leadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top