nlc.hu
Szabadidő

Káromkodós papagáj

„B*szd meg, apa! Nem megyek le!” – ordított gazdáinak az elszökött papagáj, Carlos

12 óra kínkeserves várakozás után a káromkodós Carlos újra a családjával van.

„B*szd meg, apa! Nem megyek le!” – így kiabált egy fa tetejéről Carlos, a kétéves papagáj, amelyikhez a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatot riasztották néhány nappal ezelőtt Pécelre. Az ara (ez a fajta meglehetősen káromkodós) a gazdáitól röppent el – írta meg a mulatságos esetet az RTL.

Carlost a kerten belül röptették a gazdái, egyikük karjáról a másikra szállt, amikor valamelyikük hátat fordított, a papagáj pedig úgy érezhette, hogy nem tud leszállni és egy közeli fára repült. Szerencsére csak a szomszédig jutott, hosszas könyörgés után innen még sikerült leimádkoznia a gazdájának, Hajninak, a madár mégis inkább a közeli temető egyik fájára repült. 

Gazdái nagyon aggódtak, hogy Carlos hosszú távra szeretne berendezkedni a fán, ekkor riasztották a mentőcsapatot. Carlosszal komoly vita alakult ki a menést vagy a maradást illetően. 

Amikor a gazdái a földre akarták parancsolni, egyszerűen visszaszólt, hogy nem megy, sőt egy alkalommal Hajni párjának még azt is mondta: „B*szd meg, apa!”.

 

A mentőcsapatok végül egy drónt küldtek fel, ezzel terelgették egyre lejjebb Carlost, akit végül a földön sikerült megfogni.

Ezt az állatkerti papagájt pedig a látogatók elől kellett szabályosan elzárni, annyira mocskos volt a szája.

Carlos a papagáj

Fotó: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top