nlc.hu
Szabadidő

Meglett a tűzijáték miatt elszökött papagáj

Tűzijáték miatt szökött el Loki, a papagáj – egy autókereskedésben találták meg

Kalandos úton került vissza a madár.

Egy autókereskedésben találták meg Lokit, a hullámos papagáj szilveszterkor szökött el a 9 éves gazdájától – számolt be a Tények. Egy tűzijáték felrobbant a közelben, a madár pedig ettől annyira megijedt, hogy azonnal kirepült az erkélyajtón.

Loki

Loki végül visszakerült a szerető gazdájához – Forrás: TV2 / Tények – videó

Nagyon-nagyon sírt, nem bírtam nyugtatni” – elevenítette fel az anyuka a kisfia, Kristóf reakcióját, miután eltűnt a házi kedvenc. A család azonnal Loki keresésére indult. Videós madárhangokkal is próbálkoztak, de sehol sem találták.

Kiderült, hogy a papagáj először egy autókereskedés szalonjába repült be először. Az ott dolgozók elvitték a szomszédos horgász-, és hüllő szaküzletbe a madarat megőrzésre, mivel nem tudtak mit kezdeni vele. Onnan pedig az állatmentők helyezték biztonságba, amíg megérkezett érte a családja.

Másnap hívott az egyik vásárlónk. Kiderült, hogy ő a papagáj gazdája és összehoztam őket az Állatmentő Ligával, úgyhogy happy end lett a történet vége” – mesélte a bolt tulajdonosa.

Az Állatmentő Ligánál egy napot töltött Loki, ők az orvosi vizsgálatokat is elvégezték rajta. 

A hullámos papagáj végül visszakerült a családjához, ahol újra biztonságban van.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top