nlc.hu
Szabadidő

Megtudta, hogy lánya lesz, szétverte a babavárót

„Örülj, hogy lány!” – szétverte a babaváró bulit a kismama, amikor megtudta, hogy lánya lesz

Ő valószínűleg nem ért egyet az örökzöld „mindegy, csak egészséges legyen” mondással.
Részlet a Superstore c. sorozatból

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvend az a szokás, hogy a szülők csak a babaváró bulin tudják meg, hogy mi a születendő gyermeküknek a neme. Ez a jelenet legtöbbször úgy néz ki, hogy kilyukasztanak egy lufit vagy felvágnak egy tortát, aminek a belseje a gyerek nemétől függően rózsaszín vagy kék, majd örömködnek egy sort az eredmény felett – legyen az akármi.

Nem így alakult ez egy chicagói babaváró bulin, ahol a kismama tört-zúzott, majd elviharzott a helyszínről, miután kiderült, hogy megint kislánya lesz. Az esetről valaki videót is készített, majd feltöltötte a TikTokra, ahol néhány nap alatt közel egymillió megtekintést ért el.

A kommentelők alapvetően két táborra szakadtak: volt, aki viccesnek vagy érthetőnek tartotta a kismama reakcióját, más viszont elfogadhatatlannak gondolta.

„Ez leszek én, ha kiderül, hogy megint fiam lesz, pedig kislányt akarok” – írta egy hozzászóló.

„Átérzem, hat lányom van és egy fiam sem született” – tette hozzá egy másik.

Mások annyira nem találták szórakoztatónak a dolgot.

„Még mit nem! Szépen visszavenném az ajándékot és lelépnék” – kommentelte valaki.

„Úgy nőttem fel, hogy tudtam, anyám nem akart lányt. Miután elmondta, mindennap éreztem” – írta egy nő.

„Remélem, hogy azért amikor megszületik a kislánya, szeretni fogja. Ha nem, akkor pedig adja egy olyan családnak, ahol szeretetben nőhet fel” – vélte egy harmadik hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top