nlc.hu
Szabadidő

Mesterséges intelligencia változtatta indiai szerzetessé a hollywoodi sztárokat

Indiai szerzetessé változtatta Hollywood sztárjait a mesterséges intelligencia

Egy művész mesterséges intelligencia segítségével varázsolt a hollywoodi sztárokból indiai szerzeteseket. A végeredmény ijesztően élethű lett.

A napokban elterjedt egy fotósorozat, amit egy wild.trance nevű felhasználó tett közzé az Instagram-oldalán. Sok művész használja a mesterséges intelligenciát (AI) arra, hogy egy egyedi és fiktív világot hozzon létre, de akadt már olyan eset is, amikor az AI használata rosszul sült el.

Ebben az esetben szerencsére nem egy hátborzongató pizzareklámról van szó. Egy művész a mesterséges intelligenciát alkalmazva indiai szerzetesekké változtatta Hollywood szupersztárjait. 

Egy feltételezett forgatókönyv, amikor a hollywoodi hírességek indiai szerzetesekké válnak. Életstílusuk, hiedelmeik és prioritásaik jelentős átalakulását vonná maga után. Íme, néhány mesterségesintelligencia-művészet, hogyan nézhet ki ez a forgatókönyv

– írta a bejegyzésben

A bejegyzés szerzője elárulta, hogy a Midjourney nevű programmal készítette az alkotásokat. A galéria sokakat lenyűgözött és meg is ijesztett egyszerre, hiszen a képek annyira élethűre sikeredtek, hogy számos kérdést felvet a mesterséges intelligenciával kapcsolatban.

A mesterséges intelligencia indiai szerzetesekké változtatta a hollywoodi sztárokat

A mesterséges intelligencia indiai szerzetesekké változtatta a hollywoodi sztárokat (Fotó: Instagram/wild.trance)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top