nlc.hu
Szabadidő

Második lett a szépségversenyen, összetörte a győztes koronáját a férje

Második lett a szépségversenyen, a színpadon tombolt a férje

A dühös férfi összetörte a szépségverseny győztesének koronáját, mert nem a párja nyert.
A brazil Miss Gay Mato Grosso szépségverseny, ahol egy dühös férj tombolt a színpadon

Egy brazil szépségverseny második helyezettjének férje annyira rosszul viselte, hogy nem a párja nyert, hogy összetörte a győztes koronáját.

Az LMBTQ emberek számára kiírt Miss Gay Mato Grosso nevű szépségversenyen Emannuelly Belini és Nathally Becker között dőlt el az elsőség. Ám amikor a korona Belini fejére került, a második helyezett férje felpattant a színpadra, elragadta a koronát és dühében földhöz vágta.

Az esetről készült videón az is látható, hogy a férfi megragadta a partnere kezét, hogy távozzanak az eseményről, aztán megjelentek a rendezők, és lekísérték a színpadról.

Malone Haenisch, a szépségverseny egyik szervezője „hevesen elítélte” a férfi viselkedését. Mint kiderült, a férfi nem tartotta igazságosnak az eredményt, ezért okozott botrányt. Az eredményen persze az agresszív fellépése sem változtatott.

„Megerősítjük a szépségverseny zsűrijének döntését, és együttérzünk a szépségverseny győztesével, valamint Beckerrel, mivel ő nem felelős mások őrült viselkedéséért” – tették hozzá a szervezők, akik gratuláltak Belininek a győzelemhez, és közölték azt is, hogy jogi lépéseket tesznek rendbontó férfi ellen.

(Telegraph)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Twitter/brunoguzzo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top