nlc.hu
Szabadidő

17 üveg sampont talált egy nő a randipartnerénél

Kiment a mosdóba a randipartnere lakásán, alig mert visszamenni azután, amit ott talált

Vagy sorozatgyilkos, vagy nagyon szeret hajat mosni a srác.
samponok

A TikTokon terjed egy trend, ami során fiatal nők levideózzák a randipartnerük fürdőszobáját: a legtöbben más lányok, vagy egy esetleges barátnő nyomai után kutatnak, de egy Jordan nevű felhasználó egy sokkal furább felfedezés miatt ragadott telefont. 

A lány a randi után visszament a srác lakására, ahol a mosdóban egy kisszékre kirakva 17 (!) üveg félig elhasznált sampont talált. „Mi a franc ez?” – suttogta a videóban, ami vírusként terjedt el a közösségi oldalon és már több, mint egy millió megtekintésnél jár.

A kommentelőket nagyon megihlette a dolog, többen is megpróbálták megfejteni, hogy miért lehet ennyi samponja valakinek.

„Lehet, hogy anyja szeret kuponnal többet vásárolni” – írta valaki. Egy másik hozzászóló szerint is ez az egyetlen logikus magyarázat: „Apám is ezt csinálja, megveszi olcsóbban a több darabos kiszerelést, aztán random használja” – tette hozzá.

A legtöbben viszont úgy voltak vele, hogy ez szimplán furcsa és nem a szó jó értelmében.

„Csajszi, fuss” – írta az egyik kommentelő. „Lehet, hogy a 17 különböző sampon a 17 különböző személyisége miatt kell” – vélte egy másik.

A rejtély igencsak felcsigázta a netezőket és mivel Jordan azóta többet posztolt, de a samponos helyzetről nem számolt be, néhányan már arra gondolnak, hogy lehet, hogy a videó nem is volt igazi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top