nlc.hu
Szabadidő

Ez aztán a meglepetés! Az apósa várta a vakrandin

Ez aztán a meglepetés: saját apósába botlott a vakrandin

Itt az újabb bizonyíték, hogy a társkeresés nagyon is veszélyes terep!
ciki vakrandi

Lili torkig volt a házasságával, de még nem akart kilépni belőle, úgy gondolta, előtte megpróbálja felmérni a terepet, hogy boldogulna a társkeresés világában a szakítás után.

A kínai Heilongjiang tartományban élő 28 éves nő egy párkereső applikáción próbált ismerkedni, ahol egész hamar rá is lelt egy szimpatikusnak tűnő jelöltre, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy valójában nagyon is jól ismerik egymást. Tulajdonképpen esélyük sem volt arra, hogy erre még a találkozó előtt rájöjjenek, ugyanis mindketten álnevet használtak a társkeresés során.

Végül arra jutottak, hogy szeretnének egymás társaságában tölteni néhány romantikus órát, ezért megbeszéltek egy találkozót egy hotelben. Lili kivett egy szobát és kicsinosította magát, miközben izgatottan várta a titokzatos hódolóját. Azt nem is sejtette, hogy a férje végig követte, és alig várta, hogy tetten érhesse hűtlen feleségét. 

Az 57 éves após is lelkesen készült a randira, ám mikor meglátta, hogy kivel hozta össze a sors, teljesen lefagyott. Mint utólag elmesélte, nem is tudja, melyikük döbbent meg jobban a felismeréstől. Tetézte a bajt, hogy közben rájuk talált a feldühödött férj is, aki nekiesett Lilinek és az apjának is. Az após azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy fogalma sem volt, kihez érkezik, s ha tudta volna, hogy Lilivel szervezte a találkozót, esze ágában sem lett volna idejönni. Ez azonban egyáltalán nem hatotta meg a felszarvazott férjet!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top