Horoszkóp

Ez történik a csillagjegyekkel, amikor vakrandira mennek

Vajon mi történhet a csillagjegyekkel a vakrandin? Sikeres lehet egy ilyen sokat sejtető, izgalmas, mégis nagyon titokzatos találkozás? Szerelem szövődhet a vakrandiból? A horoszkóp megválaszolja a kérdéseket.

Rohanó világban a vakrandi olykor elkerülhetetlen. A közösségi oldalak, a különböző randi appok térhódításának köszönhetően immáron kényelmesen a fotelből – időt és energiát spórolva – ismerkedhetsz, beszélgethetsz nagyon sok emberrel. A netes kapcsolatok nem látott népszerűségnek örvendenek, de persze a mélyebb ismerkedéshez elkerülhetetlen a személyes találkozás is. Vajon mire számíthatnak a csillagjegyek a vakrandin? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos: azonnal látod a vakrandi jövőjét

Kos jegyűként a zsigereidben érzed, mennyit ér a vakrandi: ha az első pillanatban erős a vonzás, kíváncsivá tesz a másik. Őszinte vagy, érzelmeidet nem is próbálod titkolni, így a másik fél azonnal látja, hogy szimpatikusnak találod-e őt, vagy sem. Ha úgy gondolod, felesleges tovább húzni a randizást, nem rejted véka alá a véleményedet, s inkább távozol.

Bika: öt lépés távolság…

Bika jegyűként nem könnyű kiűzni téged a négy fal nyújtotta biztonsági zónából, főként, ha ismeretlennel találkozol, egymagad. A vakrandin végig a kemény, távolságtartó arcodat mutatod, masszív kőfalakat építesz magad köré, s a másik félen múlik, hogy sikerül-e ezeket lerombolni, illetve lesz-e második felvonás, vagy sem.

Ikrek: túl sok beszéd az idegesség ellen

Ikrek jegyűként a kínos csend a randikon nálad ismeretlen fogalom, ami alapvetően neked köszönhető. Folyamatosan csicseregsz, amivel alapvetően leplezni próbálod, milyen ideges is vagy. Ha a vakrandi elején már úgy érzed, nincs sok értelme az ismerkedésnek, hamar elunod magad, s jobb híján inkább másokkal elegyedsz beszélgetésbe.

A horoszkópból kiderül, hogyan viselkednek a vakrandin a csillagjegyek (iStock)

Rák: félénk vagy, amin nem tudsz változtatni

Rák jegyűként túlságosan is érzékeny vagy, s nagyon különlegesnek kell lennie az illetőnek, hogy vedd a bátorságodat, s előbújj a páncélodból. Inkább hallgatsz, és mosolyogsz, alig mondasz valamit egészen addig, amíg biztonságban nem érzed magadat. Ha a másik fél túlságosan nyomulós, felhívatod magadat egy barátoddal, s rendkívüli okokra hivatkozva távozol a randiról.

Oroszlán: latolgatod, bejössz-e neki, vagy sem

Oroszlán jegyűként sugárzó személyiségednek köszönhetően a középpontba kerülsz, bárhol is jelensz meg. Ám kérdés, hogy ez mennyire jön be a másik félnek. Túlságosan is lehengerlőnek tart téged, vagy ellenkezőleg, nem tettél rá jó benyomást? A vakrandi alatt folyamatosan ezen morfondírozol. Ha másik visszafogottan viselkedik, hamar elmegy a kedved a beszélgetéstől.

Szűz: elemzel, elemzel és elemzel

Szűz jegyűként nincs mit tenni, a vakrandi szereplőjét szinte lézerszkennerrel vizslatod. Szó sincs róla, hogy ennyire szigorú lennél, csak éppen nem éred be bárkivel, s az idő pénz. Miért kellene olyasvalakire pazarolnod, aki nem való hozzád? Nem kerüli el figyelmedet az illata, nevetése, a keze, vagy amint éppen „őrültnek” nevezte korábbi barátnőjét. Ha nem jön be, esélyt sem adsz a folytatásra.

A vakrandikból is szövődhet szerelem (iStock)

Mérleg: fő a békesség

Mérleg jegyűként a legfontosabb számodra, hogy nyugodtan tölthesd a vakrandit, akár bejön az illető, akár nem. Szórakoztató és bájos vagy, ám csak akkor telik számodra is kellemesen az idő, ha úgy érzed, egy hullámhosszon vagytok. Személyiségednek köszönhetően a randi nem fullad unalomba, egyszerűen csak azért, mert jó benyomást szeretnél tenni a másikra, még akkor is, ha alig várod a végét.

Skorpió: lobban a szenvedély szikrája?

Skorpió jegyűként lelkesen vársz a mozivászonról jól ismert pillanatra, amikor lobban a szikra és első látásra belezúgsz a másikba. Nem sok ez egy vakranditól? Lehet, ám ez nem tántorít el téged, s akkor sem adod fel, ha a másik még a szemedbe sem mer nézni, vagy nem árul el magáról mindent. Hiszen valahol mégiscsak romantikus regényben érezheted magadat…

Nyilas: tapasztalatszerzésre kiváló

Nyilas jegyűként a vakrandi valójában újabb alkalom a tapasztalataid bővítésére, függetlenül attól, mi történik a találkán. Akár életed legnagyobb baklövése lesz, akár megleled a szerelmedet, igyekszel mindent kihozni a randiból. Szórakoztató, barátságos vagy, akár bejössz másiknak, akár nem. A lényeg, hogy történjen valami izgalmas és szokatlan.

Hiszel a netes társkeresésben? (iStock)

Bak: állásinterjúnak is elmehetne…

Bak jegyűként úgy gondolod, nem szórakozásból vállalod a vakrandit, hanem, mert biztos akarsz lenni, hogy van értelme a személyes találkozásnak is. Rögtön a lényegre térsz, a számodra fontos értékrendekről faggatod a másikat, érdeklődsz a karrierjéről, munkájáról. Ha nincs semmilyen komoly célkitűzése, miért is lenne érdekes számodra?

Vízöntő: teszteled a szellemi képességeit

Nagyon különlegesnek kell lennie a másiknak, hogy esélyt adj a folytatásra. Ez érthető is, hiszen Vízöntő jegyűként te is rendkívüli vagy, s lényeges, hogy egy hullámhosszra kerülj leendő pároddal. Szó sincs róla, hogy a vakrandin titkolnál magadról bármit is. Miért ne tudhatná, hogy imádod az összeesküvés elméleteket, és hiszel a földönkívüliekben? Ha nem talál szimpatikusnak, minek erőltetni. Nem igaz?

Halak: mi van, ha…?

Talán meg sem történt a vakrandi, de már naphosszat arról ábrándozol, „mi lesz, ha…”? Mi történik, ha a találka varázslatosan sül el? Mi lesz, ha ő a nagy Ő? Halak jegyűként a valóságtól elrugaszkodott elvárásokkal készülsz a vakrandira, és épp ezért sülhet el minden rosszul. Ha mégis bejön a másik, érdemes volt találkozni, ha meg nem, lélekben már a következő vakrandira készülsz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top