nlc.hu
Család

Nem lett szerelmes a nő, a bíróságon kötött ki

Beperelte a nőt, akit kinézett magának, mert csak barátságot akart tőle

Mikor megtudta, hogy nem lehet több közöttük barátságnál, annyira feldühödött, hogy meg sem állt a bíróságig.
Szingapúri férfi tiltakozik

A Kawshigan névre hallgató férfi és a Tan nevű nő még 2016-ban találkozott, és egyre jobban elmélyedt az ismerkedésben. Négy éven át találkozgattak, amikor felszínre került a köztük lévő probléma, vagyis az, hogy egészen eltérően gondolkodnak kapcsolatuk jövőjéről.

Tan nem látott többet Kawshiganban, csak egy jó barátot, a férfi viszont szentül hitte, hogy kapcsolatuk szerelemmé alakulhat. Mikor a romantikus Kawshigan színt vallott, a nő azt mondta, hogy nem szeretne tőle többet annál, ami kialakult közöttük, és arra kérte a barátját, hogy legyen vele távolságtartóbb. Ami ezután történt, azt valószínűleg álmában sem gondolta Tan: a kikosarazott férfi levélben tájékoztatta, hogy bepereli érzelmi trauma okozásáért és rágalmazásért.

A nő ezután is hajlandó volt találkozni a barátjának hitt személlyel, és próbálta elmagyarázni neki, hogy senkit nem lehet szerelemre kényszeríteni. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, a jogi lépések mellett azt is megígérte a sértett férfi, hogy örökre tönkreteszi Tan magánéletét és a karrierjét is aláássa.

A bírósági tárgyalásokon Kawshigan ügyvédje arra kérte Tant, hogy kísérje el ügyfelét néhány terápiás ülésre, hogy tisztázhassák a köztük lévő félreértéseket. Tan igent mondott, azt remélve, hogy ezzel pontot tehetnek az ügy végére. A dolgok azonban egészen más irányt vettek: a másfél éven át húzódó terápia után a nő megelégelte a pszichológusnál tett látogatásokat, és véget vetett a közös beszélgetéseknek.

Ezután a férfi üzenetekkel és telefonhívásokkal kezdte zaklatni a leglehetetlenebb időpontokban, ezért végül Tan jelentette fel és perelte be régi barátját. Kawshigan ezt teljesen alaptalannak érezte és emelte a tétet: azt állította, hogy Tan miatt kellett éveken át terápiára járnia, melynek költségeit vele akarta kifizettetni, sőt, azt követelte, hogy kárpótolja azért a veszteségért is, amit munkaképessége megromlása miatt szenvedett el, természetesen a nő hibájából.

A történetnek még mindig nincs vége, február 9-én ismét találkoznak a tárgyalóteremben, hogy az igazukat bizonygassák.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top