nlc.hu
Szabadidő

Extravagáns fellépőruháival búcsúzunk a 76 évesen visszavonult Elton Johntól

Extravagáns fellépőruháival búcsúzunk a 76 évesen visszavonult Elton Johntól

Madárember, Donald kacsa, magassarkú és punk frizura... nincs még egy előadó, aki ilyen elegánsan csinált bohócot magából a színpadon.
Elton John méhecske jelmeze

Július 8-án Svédországban zárta utolsó turnéját Elton John és köszönt el végleg rajongóitól. A Tony-, Golden Globe-, valamint többszörös Oscar- és Grammy-díjas zenész 76 évesen, több mint 4000 koncertettel a háta mögött úgy döntött, ideje visszavonulni. Elton azt nyilatkozta, a legcsodásabb 52 év volt, amit zenével töltött meg, de szeretne most már a családjával és fiaival lenni. 

A glam-rock ikon mindig is imádta a csillogást, a feltűnő ruhákat, az őrültebbnél őrültebb jelmezeket, és ne feledkezzünk meg a bolondos napszemüvegekről sem. Merész öltözködésével előadók generációját inspirálta arra, hogy megmutassák vad oldalukat, mind a színpadon, mind azon kívül. Összegyűjtöttük Elton John legemlékezetesebb ruháit, amivel sokkolta rajongóit.

Elton ikonikus fotója 1970-ből
Megnézem
Összes kép (18)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top