nlc.hu
Szabadidő

Csomagolásból jelest kapna ez az anyuka

Zseniális trükkel állt elő egy anyuka, hogy megkönnyítse a nyaralásukat

Olyan ötlettel állt elő, hogy Marie Kondo is állva tapsolna neki. Ráadásul a legjobb, hogy nem csak akkor hasznos, ha gyerekekkel utazik az ember.

A nyaralásra felkészülni, pláne ha pici gyerek van a családban, nem egyszerű. A ruhák mellett egy csomó minden mást is be kell pakolni még a legrövidebb útra is, és még így is simán előfordul, hogy valami kimarad a csomagokból. Arról nem beszélve, hogy egy idő után az egész káosszá válik, és főleg a nyaraláson, bőröndből öltözni nem a legkényelmesebb megoldás.

Jade O’Neal egy négyéves és egy féléves gyerekek anyukája, ami feladta neki a leckét ilyen tekintetben, de végül egy szuper ötlettel állt elő. Rendelt mindkét gyerek holmijának egy-egy ajtóra akasztható cipőrendszerezőt, és ebbe kezdte el bepakolni a ruhákat, kiegészítőket, pelusokat és a többit. A koncepciója azt volt, hogy három sorban rendezte el a ruhákat, egy sort fenntartott a fürdőruháknak, egy sort a pizsamáknak, míg az utolsóba kerültek a pelusok, törlőkendők és az extra holmik. Végül az egészet csak beharmonikázta a bőröndbe, és a hotelben csak kiakasztotta az ajtóra.

Bőrönd gyerekek

Fotó: Getty Images/Elizaveta Starkova

A hacket már több mint 40 ezren nézték meg, volt, aki egyenesen azt mondta, hogy ez megváltoztatta az életét. Ugyanakkor azoknak is tetszett az ötlet, akik gyerek nélkül utaznak. „Erre szükségem van! A táskám mindig rendetlen, amikor célba érek” – írta egy másik kommentelő.

Jade azt mondja, azért is praktikus ez a módszer, mert így nem kell a táskában kotorászni, sokkal egyszerűbb mindent megtalálni. Ráadásul valószínűleg időt is spórolt magának a reggeli készülődésekhez.

@jade.oneal The best baby travel hack if you’re traveling with a baby or kids 🙌 I bought a 2 pack of these over the door organizers off Amazon. I will pack my 4 year old’s outfits the same way for quick grab and go outfit and beach options on vacation. This really helps to not dig in a suitcase the whole trip and have everything ready to go. And as a bonus anyone can grab an outfit and help them get ready to go! Definitely try it for your next trip or vacation with your family. #travelingwithbabies #travelingwithkids #packinghack #momtipsandstricks #vacationwithkids #momtip #momhack #babytraveltips #babytravelmusthaves #babytravelhacks ♬ original sound - jade | mom + lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top