nlc.hu
Utazás

Vákuumzsák a bőröndbe

Háromszor több ruhát tudsz betenni a bőröndbe ezzel a trükkel

Nyaraláskor minden négyzetcentiméter számít, ezért jól jönnek az olyan trükkök, amikkel helyet takaríthatsz meg. Ez az egyik legjobb!
Jelenet a Vadon című filmből, Reese Witherspoonal

A mai repülőjegyárak mellett – már a fapados is sokszor elképesztően magas – az ember ott spórol, ahol tud. Például a poggyász méretén, hiszen a kézipoggyász még mindig olcsóbb megoldás, mint egy általános méretű változat. Persze megvan a maga hátránya is, egyrészt, hogy jellemzően 10 kg-nál nem lehet több, de még ennél is rosszabb, hogy véges a pakolófelülete. Így hát muszáj optimálisan kihasználni azt a minimális helyet.

A TikTok erre is kínál megoldást! A következő trükkel akár a tervezettnél háromszor több ruha is bepakolható és még csak nagyobb kiadásba sem kell verni magadat.

A vákuumzsákok különböző méretben kaphatóak, általában ezer forint alatt, és csak annyi dolgod van velük, hogy kiszívod belőlük a levegőt. Bár a következő videó egy kézi pumpás megoldást ajánl, ennél sokkal egyszerűbb, ha a porszívó csövét dugod rá a levegőzárra, és azzal szívod el az oxigént a zsákból.

A végeredmény egy sokkal laposabb, és magától értetődően kevesebb teret foglaló csomag, ami kifejezetten jól jön a nyaralás során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top