nlc.hu
Szabadidő

Mohamed Fatima a vallásosságról

Mohamed Fatima a halálközeli élménye óta nem tartja magát vallásosnak

Kemény dolgokon ment keresztül.

Mohamed Fatima nem olyan régen beszélt először arról, hogy az édesanyja öt évvel ezelőtti halála annyira megrázta, hogy úgy érezte, nincs miért tovább élnie, ám amikor nem sokkal a tragédia után valóban meglegyintette a halál szele, rádöbbent, mi az igazi célja. A Fekete Vonat egykori énekesnője anyja halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetét, az úgynevezett légiós betegség.

Mohamed Fatima

Fotó: Mohamed Fatima

A megrázó élményekről ma reggel a Mokkának mesélt bővebben. „Nagyon rosszul lettem lelkileg, emiatt lett egy légiós tüdőgyulladásom, amibe úgy belehalnak az emberek. Aztán valamiért nekem ide vissza kellett jönnöm, de ott megszűntek a vallásos nézeteim a világgal kapcsolatban. Rájöttem, hogy a mindenség annál sokkal hatalmasabb, mint amit mi kicsit így lekicsinyítünk, Istennek hívjuk vagy bármi más néven, bármilyen más vallásban.”

Az énekesnő azóta teljesen más szemmel néz a világra, nem hisz tovább semmilyen vallásban, csak abban, hogy az embernek mindenhez jóindulattal kell hozzáállnia. 

„Nagyon tiszteletben tartom ezeket a vallásokat, mert valamerre terelik az embereket, adnak egy kontrollt az emberiségnek. Viszont én nem vagyok vallásos azóta, a természet vallását követem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top