nlc.hu
Szabadidő

Verstappen újabb trófeája tört össze

Most a belga futamon tört össze Verstappen trófeája

Ismét ripityára ment a győzelmi serleg.

A rajtbüntetés miatt csak hatodikként startoló Max Verstappen, a Red Bull címvédő és kétszeres világbajnok versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat. A díjátadó után azonban megint összetört a Verstappen győzelméért járó trófea, akárcsak egy héttel ezelőtt, a Hungaroringen.

Verstappen

Verstappennek nincs szerencséje a trófeákkal – Fotó: Dan Mullan/Getty Images

Ezúttal azonban nem Lando Norris volt a ludas. A csapattagok ugyanis készítettek egy közös fotót, majd pezsgővel locsolni kezdték egymást, a többség elszaladt, így viszont egy tábla ráborult a díjakra és összetört a konstruktőri sikerért járó trófea – írja a 24. hu.

Íme az ominózus jelenet:

Hogy mekkora a kár, az egyelőre nem nyilvános.

A herendi porcelángyár egyébként kárpótolja Verstappent az összetört herendi trófeája miatt: újragyártják neki a 15 milliós díjat. Ezt Simon Attila, a cég vezérigazgatója azzal indokolta, hogy a Herendinek a magyar országimázsépítésben is fontos szerepe van, ezért akarják pótolni a serleget. A vázatest gyártása már a „baleset” utáni napon elkezdődött, így az eredetileg 6 hónapos elkészítési folyamat most rövidebb lesz: a Red Bull kétszeres világbajnoka heteken belül megkaphatja az újragyártott kupát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top