nlc.hu
Szabadidő

Youhuu ráijesztett egy bahamai futónőre - videó

Youhuu alaposan ráhozta a szívbajt a bahamai futónőre – videó

Nagy tréfamester a budapesti atlétikai világbajnokság kabalaállata.

A budapesti atlétikai világbajnokság hatodik napjának esti programjában rendezték a nők 200 méteres síkfutásának elődöntőit. A bahamai futónő, Anthonique Strachan 22,30 másodperc alatt teljesítette a távot, és ezzel harmadik lett a futamában a Saint Lucia-i Julien Alfred és az angol Daryll Neita mögött.

Miközben arra várt, hogy ezzel az idővel sikerült-e a továbbjutnia, lehuppant a lihegőben az egyik kanapéra, ekkor ijesztett rá Youhuu, a vb kabalaállata

Anthonique Strachan azonnal felpattant a kanapéról, és a kamera felé szaladt, majd megfordulva látta, hogy ki is volt az, aki ráhozta a szívbajt. Szerencsére a tréfából nem lett sértődés, és Strachan mosolyogva fogadta a Youhuu ölelését és kézcsókját. A BBC kommentátora azért megjegyezte, szegény atlétának erre az ijedelemre biztosan nem volt szüksége. 

Az atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu, a rackajuh a budapesti atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központban

Az atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu, a rackajuh a budapesti atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 24-én. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A kabalaállatnak nem ez volt az első „csínytevése”, korábban az ATV-ben fenékrúgást, a TV2 stúdiójában pedig fenékpaskolást imitált, miközben átölelte Rubint Rékát. Emiatt kapott is hideget-meleget.

„Úgy láttam az elmúlt napok újságcikkeiből, hogy van még egy nagyon szűk kör, aki menőnek érzi, de lehet, hogy kötelezőnek érzi, hogy még mindig támadja valamilyen szinten a világbajnokságot. Emiatt érik Youhuu-t is támadások. Youhuu egy mókamester. Youhuu a világ legprofibb kabalája” – reagált a történtekre Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója.

(via Nemzeti Sport/LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top