nlc.hu
Szabadidő

Házasodna a gazda után a Nagy Ő-be ment Edina

A Nagy Ő Edinája három éve még a Házasodna a gazdában kereste a szerelmet

Több népszerű férfinál is bepróbálkozott.

A Nagy Ő idei évadában több ismerős arc is felbukkant. Péntek-Gyulai Virág például tavaly szerepelt a kamerák előtt, szintén A Nagy Ő-ben, akkor még Árpa Attiláért küzdve. Mint mondta Jákob Zoltánnak, Attila mandátuma lejárt, így most az üzletembert szeretné meghódítani.

Mártoni Edina

Mártoni Edina (A Nagy Ő)

Nem Virág az egyetlen, aki többedjére keresi a szerelmet tévéműsorban. Mártoni Edina, aki amint megérkezett, letapizta a milliárdost, három évvel ezelőtt szerényebb körülmények között igyekezett meghódítani egy férfit. Akkor a rivális csatorna, Házasodna a gazda című műsorában hódolt Szabolcs gazda kegyeinek. A gazdát nem nyűgözte le kirívó öltözködése, valamit múltbéli aktfotózásaiért sem volt oda. 

Augusztusban még Lukács Mikinél is szerencsét próbált Edina, akiről így nyilatkozott később Peller Anna volt férje. „Az Instagramon kezdtünk el ismerkedni, amit néhány találkozó követett. A randijaink során azonban hamar rájöttem, hogy nem egyeznek az elképzeléseink.

Őt szerintem jobban érdekelte az általam várható szereplés, mint én magam. Tudom, hogy több műsorban is szerencsét próbált már, és más ismert férfiakkal is próbált ismerkedni. Azóta is írogat nekem, de én nem szeretnék tőle semmit.

Kíváncsian várjuk, Jákob Zoltánt sikerül-e elcsábítania. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top