nlc.hu
Szabadidő

A Jóbarátok zenéje Forgács Dóra előadásában

Imádja a TikTok a Jóbarátok főcímdalát Forgács Dóra előadásában

Ezt a verziót mi is megkönnyeztük, annyira szépre sikerült!
Forgács Dóra, Jóbarátok előadása

Matthew Perry halála után került fel Forgács Dóra TikTok-oldalára, a Jóbarátok főcímzenéjének csodálatos feldolgozása. Az embereket teljesen elvarázsolta a magyar lány előadása. Dóra szomorú hangulatúvá varázsolta a sikeres sorozat zenéjét, ami sok rajongó szemébe csalt könnyeket.

„Nagyon jó, egyben szomorú. Nagyon szeretem őket, sajnálom, hogy elment” – írt az egyik kommentelő. „Ez nagyon gyönyörű, hatalmas rispekt!” – írta egy másik.

Matthew Perryt, akiről a napokban egy eddig soha nem látott fotó is előkerült, október 28-án találták holtak a lakásában. Egykori kollégái, a Jóbarátok szereplői két nappal később az alábbi nyilatkozatot adták ki:

„Mindannyiunkat lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint pusztán szereplőtársak: egy család vagyunk. Olyan sok mondanivalónk van, de most szánunk egy pillanatot arra, hogy elszomorodjunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Ahogy és amikor tudunk többet fogunk mondani. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival és minden olyan emberrel van, aki szerette őt szerte a világon.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top