nlc.hu
Szabadidő

Megfojtott virágok színészei és a valós emberek

Nézd meg, mennyire hasonlítanak a Megfojtott virágok színészei a valós személyekre!

Martin Scorsese új filmjében Leonardo DiCaprio és Robert De Niro hatalmasat alakítanak. Külsőre is meg tudták idézni a Megfojtott virágok valós személyeit?

Martin Scorsese ismét remekművet alkotott. A Megfojtott virágok október 19-én debütált a magyar mozikban. Ha azonban esetleg még nem láttad, vagy inkább a nappalidban szeretsz filmezni, akkor az a jó hírünk van, hogy hamarosan az Apple TV+ kínálatában is elérhető lesz. Ez pedig egy olyan film, amit tényleg nem érdemes kihagyni. Nemcsak azért, mert rendkívül fontos téma (az amerikai oszázs indián törzs szisztematikus legyilkolását leplezi le), hanem mert hihetetlen alakításokat is láthatsz.

Megfojtott virágok színészei és a valós emberek

Fotó: Apple TV+

Leonardo DiCaprio és Robert De Niro a legjobb formájukat hozzák a Megfojtott virágok antagonistáiként. Az alábbi galériában pedig azt is megnézheted, hogy azon túl, hogy sikeresen megragadták a valós személyek esszenciáit, vajon külsőre is hasonlítottak-e a való életbeli szereplőkre. 

Megfojtott virágok színészei és a valós emberek
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top